Jaká jste superhrdinka podle vašeho znamení?

Jaká jste superhrdinka podle vašeho znamení?
​​​​​​​Snad každá žena se jako malá ztotožňovala s nějakou hrdinkou či dokonce superhrdinkou, kterou viděla v televizi nebo o ní slyšela různé povídky. Víte, jaká superhrdinka byste byla vy podle vašeho znamení zvěrokruhu? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste Angelica Jonesová, superhrdinka z filmu Firestar. Je schopna generovat neomezené množství tepla, což jí hodilo během války proti korupci, stejně jako z vás sálá teplo, pokud jste se svými nejbližšími.

Býk (20. dubna – 20. května)

Byla byste Carol Danversová ze snímku Captain Marvel z roku 2019. Carol se nechtěla smířit s tím, že by byla známá pouze jako slečna Marvelová, a díky své tvrdohlavosti Býkům vlastní to také dokázala změnit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Doktorka Jane Fosterová z filmu Thor je Vaše superhrdinka. Sloučila identity se svou bývalou láskou a mává kladivem, což poukazuje na vaši dvojí povahu a chtíč dokázat velké věci.

Thor a jeho mocné kladivo, Zdroj: Warm_Tail/ Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Jste jako Jennifer Waltersová ze seriálu She-Hulk. Jde o sestřenici Hulka, která nikdy nezapomíná na své kořeny, stejně jako vy nezapomínáte na svou rodinu. Své emoce skrýváte před cizími stejně jako ona.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste Felicia Hardyová ze snímku Černá kočka. Ta většinou používá svou oddanost a lásku pro dobré věci. Obstarává si věci, které potřebuje, úplně sama.

Panna (23. srpna – 22. září)

Stejně jako u vás musí být vše perfektní, princezna Diana z Themysciry prožívá totéž. Cokoliv někdo udělá, tato superhrdinka musí udělat stokrát lépe.

Váhy (23. září – 23. října)

Patříte do rodiny Marvel, přesněji vaše superhrdinka se objevuje ve snímku Storm. Je to Ororo Munroe, která je odrazem vaší duše – touží po spravedlnosti a balancuje rovnováhu světa.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Také vy máte svou superhrdinku. Zatanna Zatara ze snímku Zatanna jí je. Její slova mají stejný bodavý účinek jako ta vaše. Pokud něco nemůže udělat, najde si způsob, jak se jí to podaří.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pokud znáte snímek Havran, jako superhrdinka byste patřila do tohoto světa. Byla byste Rachel Rothová. Přestože je napůl démonka, léčí lidi a absorbuje jejich bolest do sebe, tudíž pomáhá ostatním. Najdete se v ní?

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Samanta Eva Wilkinsová ze snímku Atom Eve je stejná jako vy. Nikomu nepřeje nic zlého a miluje složité problémy, kde hledá praktická řešení.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Koriand’r je vaše superhrdinka a nachází se ve filmu Starfire. Absorbuje UV záření a přeměňuje ho na čistou energii, stejně jako vy se snažíte změnit svět k lepšímu. Obě jste přátelské a vtipkujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Lisa, Selena a Tula ze snímku Aquagirl jsou vaším ekvivalentem. Stejně jako ona, i vy pomáháte ostatním zcela nezištně a jste empatická osoba.

Zdroj článku: