Střelci jako partneři: Na co se s nimi připravit a čím vás budou ve vztahu těšit

Střelci jako partneři: Na co se s nimi připravit a čím vás budou ve vztahu těšit
Období Střelců už se blíží! Když jim tedy už budete přát k narozeninám, můžeme si prozradit, jaké to s nimi je ve vztazích a jakými partnery mohou být. Kterými vlastnostmi vás mohou překvapit a čím vám udělají radost?

Radost, štěstí, volnost

Tyto hodnoty tvoří život Střelců a měli byste si na to zvyknout i ve společném vztahu. Jsou optimisticky naladění a nic jim jen tak nepřekazí jejich dobrou náladu, což se rozhodně může hodit. Milují dobrodružství a pocit svobody, takže si s nimi užijete i dostatek zábavy. Jsou také hodně vtipní a uvolnění, a tak umí vždy trochu vylepšit napjatou atmosféru v místnosti.

Díky tomu se s nimi připravte na spoustu vtipných a radostných momentů, výletů a dobrodružných výprav. Ani se je však nepokoušejte přesvědčit, aby dělali něco, co nechtějí, protože nesnáší, když se musí řídit někým jiným a když někdo omezuje jejich svobodu.

Upřímnost nade vše

Střelci jsou hodně upřímní, a to i ve vztazích. To může být k nezaplacení. Nebudou lhát, že vám něco sluší, i když to tak není, svěří se vám s tím, co je trápí, a upřímně poradí s každým problémem. Na druhou stranu to občas mohou trochu přehánět. Nemyslí totiž příliš na to, co by vás mohlo ranit a řeknou jednoduše to, co mají na jazyku. 

Na to si zkrátka musíte zvyknout, i když to občas nebude příjemné. Alespoň od nich ale můžete vždy očekávat pravdu. Nejsou totiž ten typ lidí, který by si na něco hrál.

Život bez zábran, ale i závazků

Jak už bylo zmíněno, Střelci na svou volnost a svobodu nedají dopustit. Nevydrží dlouho na jednom místě, potřebují cestovat, objevovat, poznávat nová místa, lidi, kultury a mít neustále nové podněty, nápady a zážitky, na které mohou vzpomínat a vyprávět o nich. Jen neradi se tedy usazují na jednom místě, protože vědí, že to pro ně bude trápení. Stejně to s nimi je i ve vztazích. Mají totiž problémy se závazky. I když se tedy na založení rodiny těší, nejsou si jistí, jestli se své svobody dokáží vzdát. Je tedy nejlepší najít si střední cestu, která bude vyhovovat všem a díky které si užijete zábavu, dobrodružství, ale zároveň budete držet spolu.

Jejich vznětlivost

Střelci patří mezi ohnivá znamení a typická vznětlivost a nepředvídatelnost se samozřejmě týká i jich. Občas se mohou nečekaně naštvat a nechat se ovlivnit proudem svých emocí.

Často také začnou hádku svými nadmíru upřímnými komentáři. Když se jim něco nelíbí, nebudou si přece na nic hrát a raději to řeknou upřímně. I kvůli tomu mohou vznikat zbytečné scény, které všechny akorát rozhodí.

Občas mohou také až moc hodnotit všechno, co děláte a když něco jen trochu pokazíte, nejspíš vám to do konce života nezapomenou.

Co od vztahu očekávají?

Ve vztahu se potřebují cítit spokojeně a k tomu je potřeba dostatek volnosti a možnost svobodného rozhodování, protože když je k sobě budete vázat, pravděpodobně raději utečou. Ne proto, že by vás snad neměli rádi, ale takový život pro ně zkrátka není. Potřebují někoho, kdo jejich záliby a potřeby chápe, nejlépe je s nimi sdílí. To si pak užijete spousty společných dobrodružství.

Pokud se Střelcem založíte rodinu, můžete se spolehnout, že bude tím nejoblíbenějším rodičem ze všech. Děti budou spíše jako jejich kamarádi než někdo, kdo by je měl poslouchat. Nasmějí se s nimi a budou mít spoustu společných zážitků.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.dobrakondice.cz