Největší strachy podle znamení zvěrokruhu. Čeho se nejvíce bojíte vy?

Největší strachy podle znamení zvěrokruhu. Čeho se nejvíce bojíte vy?
Každý máme z něčeho strach, i když někteří to umí hodně dobře skrývat. Ty nejhlubší obavy a strachy plynou ale právě z naší duševní podstaty a charakteru, a tak nám astrologie může něco prozradit i v tomto ohledu. Jaký je váš největší strach podle vašeho znamení? 

Beran

Impulzivní a energičtí Berani jsou tvrdohlaví a nemají problém se za své názory postavit, ať to stojí cokoliv. Potřebují rozhodovat a jednat sami za sebe a nenechají si od nikoho diktovat. Největší strach proto mají z toho, že jim někdo bude říkat, co mají dělat, zvlášť když s daným člověkem a jeho metodami nesouhlasí.

Býk

Stabilní a spolehliví Býci v životě potřebují jistotu a pocit bezpečí. Vadí jim nečekané změny, protože mají rádi svou rutinu a chtějí, aby vše zůstalo při starém. Jejich největším strachem je proto chaos a nejistota, ať už ve vztazích, financích, bydlení nebo čemkoliv jiném. Představuje to pro ně naprosto děsivý zážitek, protože stabilitu a pořádek ke spokojenému životu zkrátka potřebují. 

Blíženci

Nestálí, neposední a chaotičtí Blíženci v sobě mají tolik různých stran své osobnosti, že se v tom sami nemohou vyznat. Jsou ale známí pro svou společenskost a přátelské chování, a tak jsou často mezi lidmi velmi oblíbení. Jejich největším strachem je ztráta svobody a zapadnutí do nudné rutiny, protože je jim nepříjemné, když nemohou být sami sebou a vyjadřovat své pravé pocity a myšlenky. Nudná rutina také není nic pro ně, protože v životě potřebují mít neustálé změny.

Rak

Starostliví a pečující Raci jsou velkými romantiky. Jsou totiž empatičtí a záleží jim na tom, jak se druzí cítí, a tak jim věnují tolik péče a času, kolik jen mohou. Největší strach proto mají z opuštění a toho, že je někdo nebude mít rád. Samota je děsí, protože kolem sebe potřebují lidi, o které mohou pečovat a vyjadřovat jim svou lásku. Když je tedy někdo opustí, vyčítají si to, jsou nervózní a všechnu vinu berou na sebe.

Lev

Sebevědomí a společenští Lvi jsou zvyklí na obdiv a pozornost druhých a milují, když je někdo pochválí nebo jim vyjádří svou úctu. Rádi se předvádí, protože potřebují mít pocit, že ostatní zajímají. jejich největším strachem je proto, že budou ignorováni nebo dokonce zapomenuti. Nesnáší když se cítí neviditelní a představa, že na ně někdo jednou zapomene a už nebudou součástí jeho života, je pro ně naprosto zdrcující.

Starostliví a pečující Raci jsou velkými romantiky. Jsou totiž empatičtí a záleží jim na tom, jak se druzí cítí, a tak jim věnují tolik péče a času, kolik jen mohou.

Panna

Organizované a perfekcionistické Panny mají celý svůj život pod kontrolou. Všechno totiž musí být uspořádané a perfektní. Ne vždy to tak ale vyjde a právě z toho mají Panny největší strach. Z toho, že nebudou splňovat své vysoké požadavky, nic nepůjde podle jejich představ a život se jim vymkne z rukou. Prostě potřebují mít jasný plán a být si jisté, že všechno dopadne tak, jak má.

Váhy

Spravedlivé a vyrovnané Váhy si svých vztahů hodně cení. Je pro ně důležité udržovat rodinné i milostné vztahy v pořádku a chtějí, aby se s nimi jejich blízcí cítili co nejlépe. Bojí se proto zrady a rozchodu, ale možná ještě více toho, že samy udělají špatné rozhodnutí. Než se totiž pro něco rozhodnou, potřebují pečlivě zanalyzovat každou možnost, ale i tak jsou velmi nervózní. Je to kvůli tomu, že mají obavy z toho, co všechno by se jedním špatným rozhodnutím mohlo zkazit a že by kvůli tomu možná mohly přijít i o někoho blízkého.

Štír

Vášniví, ale odtažití Štíři si někoho nového k tělu pouští jen neradi. Trvá to delší dobu než si skutečně získáte jejich důvěru. Jsou totiž zranitelní a nejvíce se bojí toho, že je někdo, na kom jim záleží, zradí. Když už to někdo ale skutečně udělá, nenechají si to jen tak líbit. Štíři totiž málokdy odpouštějí, ale umí být zákeřní a pomstychtiví, takže na ně raději dávejte pozor.

Střelec

Svobodní dobrodruhové Střelci si zakládají na své nezávislosti a potřebují jednat svobodně a podle své vlastní vůle, aby byli v životě šťastní. Jejich největším strachem je proto ztráta jejich svobody a nudný život, ve kterém budou jako zavření v kleci a nebudou moci rozhodovat o tom, jak se jejich život vyvine. Aby se tomu vyhnuli, udělají snad cokoliv, protože usedlý způsob života zkrátka není nic pro ně.

Kozoroh

Pracovití a cílevědomí Kozorozi jsou zaměřeni na úspěch a snaží se vždy dosáhnout těch nejvyšších cílů, ať už pracovních nebo životních. Mají velká očekávání a jejich největším strachem je proto, že selžou a nedosáhnou svých snů, pro které tak tvrdě pracovali. Poctivá práce se však vždy vyplatí, a tak jejich prohra většinou netrvá příliš dlouho.

Vodnář

Originální Vodnáři si věci rádi dělají svou vlastní cestou a často kvůli tomu musí jít i proti proudu. Jsou nezávislí a svobodomyslní, a tak se nejvíce bojí toho, že jednou ztratí svou individualitu a zapadnou do rutiny a stereotypu. Nechtějí dělat kompromisy, a tak je děsí představa, že by se jim někdo snažil vnutit jeho vlastní pravidla a hodnoty, se kterými nesouhlasí.

Ryby

Citlivé a zasněné Ryby se o ostatní rádi starají a dávají jim najevo svou laskavost. Od nich proto očekávají úctu a ohleduplnost, jenže občas je jejich zranitelnost a citlivost zneužita. Jejich největším strachem je kritika a odmítnutí od druhých, protože jim záleží na tom, co si o nich ostatní myslí a zbytečně si všechno vyčítají, i když to ve skutečnosti vůbec není jejich vina.

Zdroje: