Jak se jakožto Štír rychle vypořádáte s rozchodem

Jak se jakožto Štír rychle vypořádáte s rozchodem
Vidět Vás se zlomeným srdcem je nejhorší noční můra celé Vaší rodiny. Jakmile dojde k rozchodu, viníte z něj nejen svého partnera, ale také všechny lidi ve Vašem okolí, přestože Vaše vnitřní já ví, že za to nemohou. Zde máte tipy, jak se s rozchodem rychle vyrovnat.

Pozorujte hvězdy

Nic Vás neuklidní více než dlouhý pohled na noční nebe, pokud není oblačno. Tuto činnost dokážete provozovat několik hodin, poněvadž Vás tajemno přitahuje a zářící hvězdy na obloze Vás donutí myslet na to, co je ve vesmíru ještě neprozkoumáno. Na svého bývalého partnera a na rozchod celkově dokážete při této činnosti lehce zapomenout.

Dopřejte si meditaci

Jako duchovně založený člověk velmi dobře víte, že meditace je pro Vás naprosto vhodná. Již dříve Vám pomohla očistit duši od špatných myšlenek. Váš problém je, že pokud se špatné myšlenky vyskytnou, meditaci vyhledáváte až na poslední chvíli. Zkuste to tentokrát udělat jinak a zameditujte si okamžitě. Zjistíte, že jste neudělali chybu, naopak jste našli odpovědi na spoustu nezodpovězených otázek.

meditace
Zdroj: ImYanis / shutterstock | meditace

Seznamte se s novými lidmi

Ačkoliv se tomuto kroku většinou vyhýbáte vzhledem k Vaší nedůvěře v ostatní lidi, seznámení se s novými lidmi Vám může pomoci překonat nepěkný rozchod, který se Vám bude ještě nějakou dobu vracet ve vzpomínkách a vřít Vaši krev zklamáním a nenávistí. Noví lidé znamenají nové příběhy, nad nimiž můžete uvažovat do doby, než se Vaše negativní vzpomínky na bývalého partnera zcela vytratí.

Zajděte za svou rodinou

Jakkoliv se snažíte vypadat za každých okolností silní a bez potřeby blízkosti kohokoliv, není to pravda. Vy dobře víte, že svou rodinu opravdu potřebujete, pokud se Vám má vrátit síla po rozchodu. Nemyslete si, že Vám odmítnou pomoci – vždy, když měli členové Vaší rodiny nějaký problém, Vy jste jim ochotně pomoci. Toto je pro ně skvělá příležitost, jak Vám vše oplatit.

Zapojte silový trénink

Pokud jste smutní, máte vztek. Zkoušeli jste se někdy tohoto vzteku zbavit? Jistěže. A proto také víte, že nic nepomáhá více než použití hrubé síly. Abyste neničili svůj ani cizí majetek, můžete se soustředit na posilování svalů nebo-li silový trénink. Posilní Vás to a zbaví Vás to nenávisti, která ve Vaší mysli po rozchodu vznikne.

Běžte si zaplavat

Poslední způsob, jak se uklidnit a nedávat celému okolí najevo následky Vaší bolesti, je zaplavat si. Tato činnost na Vás má uklidňující účinek. Kromě meditace není lepší způsob, jak byste si mohli urovnat své pocity a myšlenky. Plavání zmírňuje hladinu Vašeho stresu. Vždy si jdete zaplavat naštvaní, avšak odcházíte zcela veselí a s dobrou náladou. Jste jako vyměnění.

Zdroj článku: