Čím bude srpnový úplněk, přicházející ve znamení Vodnáře, zvláštní?

Čím bude srpnový úplněk, přicházející ve znamení Vodnáře, zvláštní?
Srpnový úplněk můžeme očekávat 12. srpna 2022 ve 3 hodiny a 35 minut. Srpnový úplněk je nazýván magickým úplňkem, dále jeseteřím úplňkem a také úplňkem červeným.

Srpnový úplněk

Magický úplněk bude v srpnu ovlivněn znamením Vodnáře a ponese se v duchu lehkomyslnosti a lehkosti bytí, stejně tak, jako přistupují k životu lidé ve znamení Vodnáře.

Co to pro nás znamená? Měli bychom být ve svém konání opatrnější a obezřetnější. Neměli bychom se rychle a spontánně rozhodovat. Na zásadní rozhodnutí si nechejme dostatek času, popřípadě jej raději odložme na pozdější a stabilnější období.

Mysleme více pozitivně a snažme se držet si dobrou náladu. To bude pro nás a naše zdraví to nejlepší.

12. srpna 2022 si dopřejme dostatek odpočinku a nepodstupujme žádné zásadní lékařské zákroky, které by mohly dopadnout fatálně. Pokud máte nějaký zákrok naplánovaný, přeobjednejte se na jiné období, pokud nejde o akutní záležitost.

Zkuste svým nohám dopřát koupel s voňavou bylinkovou solí, zdroj: Rawpixel.com / Shutterstock

Na které části těla bude mít magický úplněk vliv? V srpnu to budou nohy. Velice citlivé mohou být vaše Achillovy šlachy, kotníky a také lýtka. Můžete také trpět větším otékáním dolních končetin. Zkuste svým nohám dopřát koupel s voňavou bylinkovou solí, blahodárnou pedikúru a příjemnou masáž uvolňujícím olejem nebo balzámem.

Dejte si nožky nahoru a dopřejte jim dostatek odpočinku. Můžete také vyzkoušet šlapací koupele, ve kterých střídavě ponoříte nohy do chladné a teplé vody. Po těchto koupelích ucítíte příjemné uvolnění celých nohou.

Dále můžete vyzkoušet jednoduché cviky na rozproudění krve v dolních končetinách. Budete tak předcházet pocitu těžkých nohou a jejich otokům.

Indiáni věřili, že den, kdy nastává srpnový úplněk, je dnem hojnosti a blahobytu. Proto tento úplněk pojmenovali jeseteří, jelikož se jeseteři v tomto období třou.

V milostných vztazích si dejte pozor na hádky, zdroj: New Africa / Shutterstock

V období magického úplňku věnujte svou pozornost kreativitě a intelektuálním činnostem. Vzdělávejte se nebo začněte něco tvořit. Máte chuť malovat? Začít psát? Chcete se naučit plést nebo háčkovat? Máte chuť vyzkoušet keramiku? Nyní máte ideální příležitost. Tvůrčí práce vám půjde opravdu od ruky.

Během srpnového úplňku může dojít k zásadním setkáním na přátelské nebo pracovní úrovni. V milostných vztazích si dejte pozor na hádky. Proto se pokuste nechat zásadní záležitosti a rozhodnutí volně plynout, na nic netlačte a nepokoušejte se hnát věci dopředu, jelikož toto chování může být živnou půdou pro hádky.

V průběhu magického úplňku můžete v letošním roce zažít změny na osobní úrovni, které mohou být velmi zásadní. Proto pečujte hlavně o své zdraví, a především si dejte pozor na své dolní končetiny, které mohou být velice náchylné a citlivé.