Najděte vaši spřízněnou duši podle znamení horoskopu aneb v jakých vodách byste měli lovit

Najděte vaši spřízněnou duši podle znamení horoskopu aneb v jakých vodách byste měli lovit
Věděli jste, že sexuální i duševní porozumění úzce souvisí s vaším znamením zvěrokruhu? Den narození nejen pomáhá objevit tajemství osobnosti, ale také to, jaká je vaše sexuální a milostná spřízněnost s partnerem.

Většinou se nezamilujete náhodně, často tomu ani nerozumíte. Je to poloha planet v okamžiku vašeho narození, která vám určí vlastnosti vaší spřízněné duše. Pokud chcete vědět, na jaký cíl se zaměřit a kde vás čeká nejen plamen, ale přímo požár, zjistěte si, jakého partnera vám předurčily hvězdy.

Existují skutečně dokonalé kombinace mezi znameními zvěrokruhu, které vám mohou napovědět při výběru partnera? Ano, existují, ale pamatujte, že trvalé vztahy netvoří znamení, ale lidé.

Je důležité vyvrátit běžný mýtus, že dvě kompatibilní znamení jsou předurčena k věčnému štěstí a jiná neslučitelná znamení jsou předurčena k tomu, aby se nenáviděla. Složitá a často nepolapitelná povaha emocí a pocitů se nikdy nepodřizuje žádným pravidlům.

  • Beran má ideálního partnera Střelce a neměl by moc investovat do vztahu s Rakem, Býkem a Kozorohem. Pokud usilujete o Berana, získáte věrného a inspirujícího partnera. V dobývání se spolehněte na odvahu a riskujte. Vaše snaha bude oceněna.
  • Býk je vhodným partnerem pro Pannu a naprosto neladitelný je s Vodnářem a s Blížencem. Jde o osobu, která umí ocenit tradiční hodnoty, proto při námluvách otevřete své srdce a buďte upřímní.
  • Blíženci jsou předurčeni k partnerství s Vodnářem. Naopak s Rakem to nejspíš fungovat nebude. A co čekat od Blíženců? Jsou to osobnosti plné života a touží po lásce. Dojem ne ně uděláte bezstarostností a vtipem.
  • Rak je znamením vhodným pro Štíra. Rozhodně se nedoporučuje vztah s Beranem a Lvem. Na Raka platí jediná „zbraň“, kterou je upřímnost. Ocení ji více než cokoliv jiného.
  • Lev je předurčený k partnerství se Střelcem a nic nenasvědčuje tomu, že by si mohl rozumět s Býkem. Lvi jsou romantické duše a milují rituál svádění. Bavte se a zkuste to jako hru. Nakonec tomu přijdete na chuť.
Beran má ideálního partnera Střelce, Zdroj: Evgeniy Gorbunov / Shutterstock
  • Znamení Panny je ideální pro Býky a naprosto nevhodné pro Lvy. Panna je ve svých citech poněkud introvertní, ale s trpělivostí získáte milující bytost, i když dobývání pevnosti nebude snadné. Vavříny vítězství vám přinesou odměnu.
  • Nejideálnějším znamením pro Váhy jsou Blíženci. Váhy nejsou kompatibilní s Kozorohem. Mají sklony až ke sladkým a kýčovitým gestům a jsou velmi starostlivé. Nikdy nedělejte tu chybu a neberte jejich lásku a péči jako samozřejmost.
  • Pro Štíra hvězdy předurčily Raka. Není příliš šťastné vytvářet spojení s Blíženci a Vodnáři. Štír očekává od partnera odvahu a nádech tajemství. Nejlépe zabodujete, pokud najdete způsob, jak ho překvapit.
  • Střelcům hvězdy předurčily Berana. Nepříliš šťastné je spojení s Kozorohem. Střelec má rád velká gesta, nestyďte se vyznat mu lásku a použít slova „miluji tě“. Čím častěji to bude, tím si to nakonec více užijete.
  • Nejlepším znamením pro Kozoroha je Býk. V tragédii může dospět vztah s Blíženci a se Střelcem. Pokud chcete zaujmout Kozoroha, zapomeňte na hlouposti a zkuste to s vážností a upřímností. Buďte chytří a bdělí. Potom máte vyhráno.
  • Nejvhodnějším znamením pro Vodnáře jsou Blíženci a hvězdy nejsou nakloněny partnerství se Štírem. Vodnář očekává od partnera především odvahu a nepředvídatelnost. Neposlouchejte rady přátel a jednejte za sebe.
  • Podle hvězd je Rybám souzený Štír. Naopak partnerství se Lvem je předurčeno k překonávání velkých překážek. Ryby jsou zábavné, ale zároveň starostlivé. Jejich srdce si získáte láskou a aktivním přístupem.

 

Zdroj: