Spánek a sny podle horoskopu. O čem v noci sní jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Spánek a sny podle horoskopu. O čem v noci sní jednotlivá znamení zvěrokruhu?
Sny se u každého liší. Zobrazují jakési tajemné spojení našich vlastních vzpomínek, pocitů, nálad a myšlenek. Rozhodně u nich však záleží také na naší osobnosti. Proto nám i v této oblasti může pomoci právě astrologie, která dokáže podle vašeho znamení zvěrokruhu určit i to, o čem sníte.

Beran

Berani nepotřebují tolik spánku jako ostatní a často ho proto považují téměř za zbytečnost. Když už ale spí, zdají se jim tak živé sny plné akce, že je pro ně občas těžké je rozeznat od reality. Většinou se jim zdá například o pohybu nebo padání. Občas mohou jejich sny být i dost děsivé – někdy v nich totiž svádí i těžké souboje na život a na smrt se všemi možnými nepřáteli.

Býk

Býci spánek milují a rozhodně by se bez něj neobešli. Před spaním mají rádi klid, aby se jim lépe usínalo. Většinou se jim zdá o luxusu nebo o věcech, které by si ve svém životě přáli. Může to být například jejich vysněný dům nebo milostný vztah. Většinou bývají poměrně nerealistické, ale Býci jsou pro jejich splnění schopni udělat téměř cokoliv.

Blíženci

Blíženci si spánek také užívají a dokáží v posteli strávit klidně celý den. Občas se jim ale hůře usíná. Ve svých snech jsou většinou středem pozornosti. Ať už je to na jevišti, před přáteli nebo na nějaké slavnosti, pozornost ostatních si užívají a takové sny je dokáží rozveselit i po probuzení.

Raci mají problémy s usínáním na jiných místech. Ve spánku se ale přenesou do svého vlastního snového světa.

Rak

Raci mají problémy s usínáním na jiných místech. Ve spánku se ale přenesou do svého vlastního snového světa. Jejich sny jsou plné skrytých přání, která by si jednou chtěli splnit navzdory všem okolnostem. Většinou v nich je spousta emocí a romantiky. Objevují se v nich i jejich přátelé a rodina, na které samozřejmě nemohou zapomínat ani ve spánku. 

Lev

Lvi si při spaní rádi dělají pohodlí. Jejich sny jsou plné luxusu, bohatství a nepříliš skromných přání. Jsou velice pestré, plné lásky, emocí a ctižádosti. Je pro ně tedy důležité, aby je dokázali odlišit od reality, protože špatný výklad takových snů by pro ně nemusel být dobrý.

Panna

Realistické a organizované Panny si před spaním potřebují pečlivě naplánovat, co budou dělat následující den, a teprve potom mohou v klidu usnout. Nenechávají se příliš unášet fantazií, a tak jsou jejich sny velmi realistické. Často se jim zdá o jejich zážitcích a vzpomínkách z uplynulého dne. Nejvíce se v životě ale bojí chaosu, a tak se právě ten v jejich špatných snech často objevuje.

Váhy

Váhy to mají se spánkem složité. Někdy by prospaly klidně celý den, jindy zase nemohou za celou noc ani zamhouřit oko. Když ale sní, zdají se jim barvité a veselé sny. Často si v nich představují svou budoucnost nebo to, co by si v životě přáli. Přestože se jim po probuzení sny nesplní, dokáží jim téměř vždy vykouzlit úsměv na tváři.

Štír

Štíři si rádi užívají noční zábavu, a tak byste je před půlnocí v posteli rozhodně nenašli. Když ale spí, vloudí se do jejich mysli silné fantazie. Většinou se jim nezdá o budoucnosti, ale spíše o moci. Chtějí mít určitou moc a autoritu nad ostatními, přestože se to většinou snaží skrývat. Jejich sny jsou tedy plné peněz, vášně a moci, po kterých tajně touží i ve svém životě.

Střelec

Střelci milují dobrodružství a cestování, takže se tyto aktivity často odrážejí i v jejich snech. V životě navíc nesnáší lidi, kteří jim nevěří, a tak často mají zlé sny o situacích, kdy byli obviněni z něčeho, co neudělali. Občas právě ve svých snech nachází nejlepší řešení svých problémů.

Kozoroh

Kozorozi usnou až když jsou opravdu unavení. Dokonce i ve snech však přemýšlí o práci, takže si ani přes noc moc neodpočinou. Většinou jsou jejich sny také dost intenzivní a mohou u nich dokonce mluvit ze spaní. Často se v nich také snaží řešit problémy ze života, což se jim občas může vážně vyplatit.

Vodnář

Vodnáři mají rádi dlouhý spánek, a proto si ochotně přispí při jakékoliv příležitosti. Ve snech si plní svá nenaplněná přání a dobrodružství, po kterých už delší dobu touží. Občas se v nich objevují i všemožné příšery či bytosti, se kterými svádí náročné souboje. Většinou ale nakonec vše dobře dopadne a oni se cítí v bezpečí.

Ryby

Ryby spánek také milují. Často se jim ale zdá o jejich rodině. Díky své bujné fantazii, mají velice barvité a živé sny, ve kterých musí čelit velkým výzvám nebo svým životním problémům. Po probuzení své sny s ostatními rády sdílí. Možná jim připadá, že díky tomu poté mají větší šanci, že se opravdu vyplní.

Zdroje: