Slovanský horoskop na únor: Lasici láká charita, Šnek jde hlouběji do sebe

Slovanský horoskop na únor: Lasici láká charita, Šnek jde hlouběji do sebe
Slované jsou kmeny indoevropského původu, do střední a východní Evropy (Česko, Polsko, Rusko atd.) se dostali v 6. století během stěhování národů. V jejich životě sehrála důležitou roli příroda, přírodní živly a úkazy.

Řídili se zvířaty, jejich vlastnostmi a chováním, proto by měla zvířata ve znamení zvěrokruhu odrážet osobnost člověka narozeného v tomto období. Přečtěte si, co Slované předpovídají vám na měsíc únor.

Rosomák (10. 1. – 9. 2.)

Víte, že domov je vaše kotva. Proto se v únoru začnete více zamýšlet nad tím, jak ze svého hnízdečka udělat co nejpříjemnější místo k žití. Nemusíte utratit statisíce, abyste se doma cítili dobře, důležité je, aby to bylo podle vašich představ. Nezapomínejte ale, že domov tvoříte společně s dalšími členy domácnosti. 

Krkavec (10. 2. – 9. 3.)

V únoru pečujte o své zdraví, hlavně to fyzické. Zimní vítr nemusí dělat dobře vaší krční páteři, proto vždy noste pořádnou šálu nebo rolák. Přestaňte se tolik zaměřovat na svůj vzhled a spíše řešte, jestli se cítíte dobře a pohodlně. 

Lasice (10. 3. – 9. 4.)

Už nějakou dobu přemýšlíte nad dobročinnou činností. Chcete šířit dobro a podporovat lidi, kteří neměli takové štěstí jako vy. V únoru přijde nový impuls, který vás nasměřuje správným směrem a vy si budete zase jistější v tom, kterým směrem se chcete ubrat. 

Žába (10. 4. – 9. 5.)

Vyhýbejte se konfliktům. I když si budete říkat, že máte dobré úmysly a chcete klid mezi lidmi, tak je lepší se do ničeho dramatického nezapojovat. Víte, jak se říká: ,,Pro dobrotu na žebrotu?“ To pro vás v únoru platí. Zůstaňte raději u odpočinku a čerpejte energii. 

Kobylka (10. 5. – 9. 6.)

Milujete výzvy, a proto neumíte říkat ne. Zkuste ovšem v únoru odmítnout pár pozvání, ať už z pracovního nebo osobního života. Přijít někam bez energie je horší než zůstat doma. Každý člověk má své hranice a vy v únoru budete posilovat ty své. 

Kobylky milují výzvy – z nemožného udělat možné, Zdroj: tomertu/ Shutterstock

Křeček (10. 6. – 9. 7.)

Potřebujete v sobě vybudovat důvěru v ty správné hodnoty. Pokud se obklopujete negativními lidmi a myslíte negativně, tak nečekejte, že se vám budou dít dobré věci. Únor je skvělé období na to, abyste přehodnotili svůj život. Nikdy není pozdě začít znovu. 

Šnek (10. 7. – 9. 8.)

Zima nás nabádá, abychom se podívali ještě hlouběji do sebe. Zvažte, jakým způsobem to pro vás bude nejvíce příjemné - terapeut, kouč, meditace nebo sport? Vyberte si činnost, která probudí vaši vnitřní radost, potřebujete se soustředit na pozitivní věci. 

Mravence (10. 8. – 9. 9.)

V únoru si dávejte pozor na závist. I když máte radost z toho, že se vám daří, tak ne každý člověk vám to bude přát. Musíte si uvědomit, že jste v minulosti byli naivní a lidé vás využívali. Pokud tento fakt přijmete, dokážete se velmi rapidně ve svém životě posunout, to jak v pracovní tak osobní rovině. 

Chroust (10. 9. – 9. 10.)

Máte rádi, když se o vás lidé zajímají a můžete s nimi sdílet svůj život. V únoru budete přemýšlet, jak tento fakt převést do reality .Chcete uspořádat konferenci, vystupovat v rámci nějakého projektu nebo začít mluvit skrze sociální sítě? Pomalu se vám daří odbourávat strach být vidět a slyšet. 

Bobr (10. 10. – 9. 11.)

Únor vám přináší spoustu nových příležitostí. Většina lidí zpomalí a zaměří se na čerpání energie, ale to není váš případ. Vy jedete na plný plyn a energie kolem vás srší. Obklopte se správnými lidmi, potřebujete jim hlavně věřit a budovat stabilní základy něčeho velkého, co se rýsuje. 

Bobři by se měli obklopit těmi správnými lidmi, Zdroj: Ivanko80/ Shutterstock

Pes (10. 11. – 9. 12.)

Konečně jste otevřeli oči. V minulém roce se vám nedařilo, nyní si uvědomujete proč. Důležité je, abyste se dlouze nezabývali minulostí a opravdu se zaměřili na přítomnost a budoucí cíle. 

Medvěd (10. 12. – 9. 1.)

Užíváte si pozornost, proto se v únoru těšte na události a akce, kde budete potkávat staré známé, ale i nové lidi, se kterými si vytvoříte silné pouto. Potřebujete totiž sdílet své nápady a zkušenosti, tak se konečně otevřete. 

Zdroj článku:
  • Autorský text