Jak velký sklon máte k šikaně podle horoskopu

Jak velký sklon máte k šikaně podle horoskopu
Zatímco spousta lidí je proti šikaně ve školách, v zaměstnání či v jiném sociálním kruhu, jiní lidé přímo jásají, když mohou slovně urážet a jinak šikanovat slabší jedince. Jste spíše šikanátorem, šikanovaným nebo ochráncem?

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Postrádáte kontrolu nad svými emocemi. Jakmile Vás ovládne hněv, jste nezastavitelní a jedince, kteří nesouhlasí s Vaším momentálním názorem, neváháte šikanovat.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

Pokud Vás někdo fyzicky nebo slovně napadne, rozzuří Vás to a začnete se bránit. Ovšem abyste někoho napadli jako první, to Vás nikdy nenapadne. Častokrát bráníte slabší.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

Vše záleží na Vaší momentální náladě. Můžete být agresor, obránce i šikanovaný. Pokud chcete někam patřit a vyberete si skupinu špatných lidí, nedělá Vám problém šikanovat.

Blíženci nemají jasně danou roli, mohou být obětí i šikanátorem, záleží na okolnostech. Zdroj: ESB Professional/ Shutterstock

Rak (21. června –⁠ 22. července)

Zásadně nešikanujete, alespoň neprovozujete šikanu takovou, jak ji známe. Nicméně pokud se naštvete, trestáte lidi svým mlčením, což je také dost psychiku drásající.

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Vaše touha být středem pozornosti všech Vás nutí šikanovat ostatní lidi, pokud se stanete v daném kolektivu slavnějšími. Neštítíte se ničeho, pokud Vám to přinese žádanou pozornost.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Jste jasný šikanátor, pokud se ve Vaší blízkosti objeví osoba, na níž Vám něco vadí. Nutno podotknout, že se za všech okolností během své šikany soustředíte pouze na tuto jednu osobu.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Zásadně nešikanujete. Můžete se lehce stát obětí šikany, budete se však bránit. Pokud je šikanovaný někdo jiný, zastanete neutrální názor a přikloníte se více na stranu osoby, která má podle Vás pravdu.

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Rádi zastrašujete lidi, kteří jsou pro Vás slabší. To znamená, že jste jasným šikanátorem. Pokud se od Vás někdo nechá šikanovat, dělá Vám to radost a pokračujete s větší psychickou zátěží.

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

Rádi šikanujete ostatní lidi pouze před svými vrstevníky. Máte sto chutí se předvést, pokud si můžete rýpnout, nenecháte ostatní lidi bez svého názoru.

Střelec šikanuje pro publikum nejraději před svými vrstevníky. Zdroj: Egoitz Bengoetxea/ Shutterstock

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

Šikanujete ostatní pouze za předpokladu, že někdo nedodržel svůj slib vůči Vám. Co se týče přímo Vás, jste šikanovaný i šikanátor, rádi se totiž zesměšňujete, pokud jste nedosáhli svých cílů.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Postrádáte dostatečný soucit k ostatním lidem, z tohoto důvodu spíše šikanujete. Pokud někdo šikanuje Vás, nenecháte si to líbit a z role oběti rychle přejdete do role tyrana.

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

Běžně nejste tyrani. Pokud zjistíte, že někdo někoho šikanuje, konfrontujete agresora a snažíte se mu pomoci vyřešit jeho osobní problémy, kvůli nimž šikanuje.

Zdroj článku: