Signály, že chce víc než přátelství, podle jeho znamení

Signály, že chce víc než přátelství, podle jeho znamení
Přátelství se občas změní v něco více, někdy pouze u jednoho z přátel, někdy u obou. Někteří muži to dávají více najevo, další pouze slabé náznaky. Jak poznáte, že váš kamarád chce být více než přáteli, v závislosti na jeho znamení zvěrokruhu? To se dočtete v tomto článku.

Beran (21. března – 19. dubna)

Berani si převážně hledí pouze svých aktivit, ale pokud chce veškerý svůj čas trávit ve vaší přítomnosti a své aktivity provozovat pouze s vámi, je to signál lásky.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud jste společně u oběda a mlčíte, podívejte se na něj. Pokud ho přistihnete, jak na vás zírá, zatímco jí, je to důkaz toho, že se mu líbíte a chtěl by s vámi jít do vztahu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Poslouchá vaše rady a neustále se vás ptá na váš názor. Nepřehlédne ho, pokud mu ho sdělíte, vezme si z toho ponaučení a vezme v úvahu, co jste mu právě řekla.

Rak (22. června – 22. července)

Stará se o vás opravdu pečlivě. Pokud se cítíte špatně, udělá všechno pro to, abyste se cítila lépe. Nezastaví se, dokud nedosáhne vaší lepší nálady.

Lev (23. července – 22. srpna)

Mluví o svých plánech do budoucna a vy jste jejich součástí. Mluví o tom, že za rok si chce někam vyrazit a byl by hodně rád, kdybyste mu dělala společnost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pamatuje si o vás naprosto všechno. Pokud jste mu něco řekla jen tak ledabyle o svých plánech, udělá všechno pro to, aby vám pomohl to splnit. Též vám kupuje vaše oblíbená jídla.

Váhy (23. září – 23. října)

Vždy vám napíše jako první. Stará se o vaše pohodlí, proto občas píše další zprávu ještě předtím, než stihnete odpovědět na tu předešlou. Dělá všechno pro to, aby s vámi udržel kontakt.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Pokud se spolu pohádáte, nesebere se a neodejde. Zůstane s vámi a pokusí se vás i sebe uklidnit. Jakmile toho dosáhne, v klidu si s vámi popovídá o celé situaci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nestará se o to, co děláte ve svém volném čase, ale rád s vámi půjde dělat činnosti, které ho vůbec nebaví, ale vy jste jimi posedlá. Jedná na úkor své osobní svobody, ale jemu to nevadí.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Představí vás svým přátelům a své rodině. To se u Kozorohů děje pouze v případě, že si s někým představují klidnou a prosperitní budoucnost.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vždy vám se vším pomůže. Cokoliv potřebujete udělat, on vám rozdělí práce, aby byla rychleji hotová a vy jste se mohli věnovat společně strávenému času.

Ryby (19. února – 20. března)

Hledá vždy záminku, aby se vás mohl dotknout. Může se vymluvit na mušku ve vlasech nebo vás chce jen tak z kamarádství obejmout.

Zdroj článku: