Moderátorka, bloggerka a influencerka Shopaholic Nicol: YouTube byl jen vedlejšák

Moderátorka, bloggerka a influencerka Shopaholic Nicol: YouTube byl jen vedlejšák
Moderátorka a hvězda sociálních sítí Nikola Čechová dělá co jí baví a v čem je dobrá. Na Instagramu má přes 700 tisíc fanoušků, kterým svými pozitivními příspěvky dodává denodenně dávku motivace.

Shopaholička Nicol se narodila v roce 1989 v Praze, kde spolu s rodiči a dvěma sourozenci vyrůstala. Vystudovala střední pedagogickou školu a po maturitě se rozhodla dojít si i pro vysokoškolský titul. Získala magisterský titul v oboru sociální a mediální komunikace, přičemž během magisterského navazujícího studia ji oslovil online virální marketing na sociálních sítích. Během studia si vyzkoušela také studium v zahraničí, kdy jeden semestr pobývala v Londýně, kde si zdokonalila angličtinu.

YouTube jako vedlejšák

Když začala pod přezdívkou Shopaholic Nicol natáčet videa na YouTube tak netušila, že se z tohoto koníčku jednou stane full-time job. Během let si ale vytvořila velkou fanouškovskou základnu a její videa měla statísíce zhlédnutí. Často se objevovala na akcích jako je Utubering a další. 

Jedna z nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích

Jako youtuberka i influencerka na Instagramu má za sebou Nicol mnoho úspěchů. Už v roce 2015 se stala Bloggerkou roku v kategorii video, o rok později ji časopis Forbes dokonce zařadil mezi 10 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích. Dnes už ale odsunula YouTube na druhou kolej a videa na svůj kanál nadále nepřidává. Svůj obsah přidává především na Instagram. Kromě inspirace v módě a kosmetice u ní naleznete i pár receptů, fotografie a videa z cestování a nejrůznější spolupráce.

Už v roce 2015 se stala Bloggerkou roku v kategorii video, o rok později ji časopis Forbes dokonce zařadil mezi 10 nejvlivnějších Čechů na sociálních sítích.

Shopaholic Nicol jako moderátorka

Kromě sociálních sítí můžete vidět Nicol ve Snídani s Novou, kterou moderuje společně s Milanem Peroutkou. Ani tak nemá energická a aktivní Nikol práce dost a v roce 2020 začala nahrávat podcast Nikolásky, kde si povídá o životě se svými známými i neznámými.  

Zdroje: