Nejlepší české seznamky aneb najděte lásku online

Nejlepší české seznamky aneb najděte lásku online
Dnešní doba plná restrikcí a karantén moc nedovoluje potkat někoho nového. Pokud jste již dlouho sami a rádi byste našli spřízněnou duši, vyzkoušejte internetovou seznamku. Jaké jsou ty nejlepší seznamky u nás?

Tinder a Badoo

Tyhle seznamovací aplikace zná snad každý – od puberťáků, po starší dospělé. Jednoduše se zde zaregistrujete, vytvoříte si profil o sobě – pozor, v profilu nikdy nelžete! A pak už jen vybíráte, kdo se vám líbí, nebo naopak nelíbí. Pokud se vám někdo líbí, pošlete mu své sympatie – a v případě, že budou oboustranné, zobrazí se vám notifikace.  A už si můžete klidně napsat a nechat případnému novému románku otevřené dveře.

Zdroj: Autor: Roman Samborskyi / Shutterstock

eDarling.cz

Tuhle seznamku budou znát spíše dospělí, jelikož si nezakládá příliš na tom, aby byla cool, ale spíše na důvěryhodnosti a profesionalitě. Všechny profily jsou pečlivě kontrolovány, a navíc, více než 65 % zaregistrovaných zde má vyšší vzdělání.  A nejenom, že si založíte profil, jako ostatně na každé jiné seznamce, ale také si zde můžete udělat test osobnosti. Tak zjistíte, kdo se pro vás nejlépe hodí a naopak, ke komu se nejlépe hodíte vy.

Tuhle seznamku budou znát spíše dospělí, jelikož si nezakládá příliš na tom, aby byla cool, ale spíše na důvěryhodnosti a profesionalitě.

Seznamka.cz

Tahle internetová stránka řekne něco snad úplně každému, jelikož je to jedna z nejdéle fungujících seznamovacích stránek. Dokonce zde nemusíte mít ani registraci, abyste si mohli vložit inzerát a najít si tak partnera či partnerku. Vše je zdarma – a také si můžete vybrat kategorii, zda chcete vážný vztah, flirt, kamarádství, či někoho na společnou kulturu, sportování a další. Prostě co vás jen napadne.

Už jste si někdy našli partnera přes seznamku?

Zdroj:

  • autorský text