Sex ve městě je zpět. Užijte si novou řadu tohoto oblíbeného seriálu

Sex ve městě je zpět. Užijte si novou řadu tohoto oblíbeného seriálu
Všechny milovnice tohoto již kultovního seriálu se mohou radovat. Sama hlavní představitelka seriálové (a také filmové) Carrie prozradila, že se můžeme těšit na novou kapitolu v životech jak jí, tak prostořeké Mirandy a ušlápnuté Charlotte.

Co nás ale velice mrzí je fakt, že již nebudeme zažívat dobrodružství věčně nadržené Samanty, jelikož se její herecká představitelka, Kim Catrall, nedohodla se členy producentského týmu, a tak se v nové řadě již neukáže. Jsme hodně zvědaví, jak bude tato absence v seriálu vysvětlena, a co se se seriálovou Samantou vlastně stane.

Co o nové sérii víme?

Spolu s touto oblíbenou trojicí Sarah Jessicou Parker, Cynthií Nixon a Kristinou Davies se na producentské křeslo opět vrátí také Michael Partick King, takže zase budou tvořit skvělý tým. Můžete se těšit na deset půlhodinových dílů, které budou vysílány na streamovací televizi HBO GO. Natáčet se začne již na jaře – a kde jinde než v samotném srdci New Yorku, v němž se seriál odehrává již od doby, co padla první klapka v roce 1998.

Zajímavosti ze seriálu Sex ve městě

Každý si jistě vzpomenete na to, že byla seriálové Samantě diagnostikována rakovina. V reálném životě se s ní ale poprala Cynthia Nixon (Miranda). Pozornému oku jistě neuniklo, že se za celou dobu natáčení seriálem mihla spousta známých osobností, jako například Jon Bon Jovi, Matthew McConaughey, Vince Vaughn, David Duchovny, Bradley Cooper či Hugh Hefner.

Oblečení Carrie

Každá z nás jistě obdivovala představitelku Carrie, jak byla schopná neustále a za každých okolností chodit na podpatcích. Sarah Jessica Parker si ale na tyto boty rychle zvykla, jelikož na podpatcích trávila během natáčení 18 hodin denně. A co baletní sukně, kterou má Carrie v úvodní znělce? Koupila ji v sekáči za 5 amerických dolarů!

Těšíte se na novou sérii?