Může sen o partnerském vztahu předpovídat brzkou lásku?

Může sen o partnerském vztahu předpovídat brzkou lásku?
Sen o partnerském vztahu může mít mnoho významů, které se liší podle nevědomých obav, tužeb a nadějí. Obzvlášť u žen je to jeden z nejoblíbenějších snů. Pokud doufáte, že takový sen může přivolat lásku, nejste daleko od pravdy.

Do partnerských vztahů ve snech se může dostat téměř kdokoli z našeho běžného života. Často to bývá některá z autorit, rodiče, sourozenci, sousedi nebo nejlepší přítel. Není složité takový sen interpretovat. Jednoduše s danou osobou momentálně prožíváte intenzivní okamžiky a s láskou to nemusí mít nic společného. Naprosté splynutí dvou osob ve snu znamená soulad nebo alespoň touhu po souladu v životě skutečném. 

Zdroj: Autor: AS Inc / Shutterstock

Pokud sníte o vztahu ve chvíli, kdy jste sami, pravděpodobně to znamená, že nemyslíte na nic jiného než jak sami nebýt. Možná je to jen touha vašeho podvědomí, která se pomalu probouzí a touží po uskutečnění. Intenzivní sen o intimním vztahu může vypovídat něco o vašem vztahu k sobě samým. Cítíte se hodni lásky a opravdu se milujete. To je dobré znamení, pokud se poohlížíte po nové známosti. Zákon přitažlivosti vám přihraje partnera, který si vás bude skutečně vážit.

Pokud sníte o vztahu ve chvíli, kdy jste sami, pravděpodobně to znamená, že nemyslíte na nic jiného než jak sami nebýt.

Sen o návratu bývalého přítele či bývalé přítelkyně

Ve snech se nám často vrací věci z minulosti, které nemáme ještě zcela zpracované. Ujistěte se, jestli je váš minulý vztah vyřešený a zda vám nebrání v novém. Možná na bývalého nebo bývalou často vzpomínáte. Je dobré si uchovat pěkné vzpomínky, ale rozhodně není zdravé se opakovaně vracet k hádkám a konfliktům. Váš sen může svědčit o tom, že jste uvízli v minulosti a brzdíte si tak příležitosti k seznámení. 

Sen o vztahu s osobou, která je partnerem někoho jiného

Příčinou takového snu může být žárlivost a závist. Roli může hrát také nedávný spor s touto osobou. Uvědomte si jaké vlastnosti má člověk, s kterým ve snu randíte. Možná po těchto vlastnostech tajně toužíte.

Snění o muži nebo ženě, jež se vám líbí

Takový sen přichází s platonickou láskou zcela přirozeně. Naše mysl je plná romantických představ s danou osobou, a tak není divu, že se myšlenky promítají také do snu. Znamená to také, že jste připraveni navázat nový vztah a pravděpodobně se s někým brzy seznámíte. 

 

Zdroje: