Ryby a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Ryby a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
Často žijete s hlavou v oblacích, místo abyste žili tady a teď. Ideálním partnerem pro vás je ten, který vás dokáže přivést zpátky na zem a pomůže vám vytvořit rovnováhu mezi sněním a konáním.

Rak 

Tento vztah bude prostě mírumilovný a trochu pohodlný. Vy dva si totiž budete ve všem rozumět. Protože jste oba stejní, pochopíte svou náladovost, tvrdohlavost i potřebu neustálé náklonnosti. Silně vás spojuje smysl pro domov a rodinu. Oba jste velmi pozorní milenci a dělá vám radost, když můžete druhého učinit šťastným.

Štír

Jako by vás dva spojovala nějaká tajemná síla, od prvního pohledu víte, že patříte k sobě. Váš vztah bude zrát velmi pomalu, ale budete-li trpěliví, může se z vás stát sladěný a spokojený pár. Rozumíte si i beze slov, víte co od sebe očekávat a čím se překvapit, aby ten druhý byl ještě spokojenější. Oba jste velmi emotivní, proto je vaším úkolem do vztahu vnést více rozumu. 

Zdroj: Autor: Syda Productions / Shutterstock

Kozoroh

Pravděpodobně se budete dlouho okukovat, ale když už přeskočí jiskra, vášeň nezastavíte. Do svých životů si vzájemně přinesete rovnováhu. Kozoroh vám zajistí stabilitu a ochranu a vy jemu poskytnete emoční podporu. Problémy mohou nastat, pokud se Kozoroh stane příliš dominantním a nebude brát ohled na vaši citlivou povahu. Díky oboustranné upřímnosti se však častěji ovzduší rychle pročistí a dojdete k uspokojivému kompromisu.  

Kozoroh vám zajistí stabilitu a ochranu a vy jemu poskytnete emoční podporu.

Býk

Oba jste romantičtí, vášniví a starostliví. Pokud dokážete navzájem ocenit své silné stránky, které tomu druhému chybí, můžete si vybudovat na pevných základech založený, romantický vztah. Býci vám poskytují bezpečný přístav, zatímco vy vynikáte v soucitu a vnímavosti. Máte se od sebe dost co učit, záleží na vás, jestli toho využijete nebo necháte vztah vyšumět.

Panna

Spojuje vás mírumilovná povaha a ochota pomáhat druhým. Je však zcela jisté, že kolem sebe budete dlouho chodit než mezi vámi skutečně k něčemu dojde. V dlouhodobém partnerství se můžete skvěle doplňovat, Panny budou zajišťovat praktické věci a vy se postaráte o jejich blaho.

Ryby

Dvě Ryby ve vztahu mohou být sladěným párem či naopak rozhádanými individualitami. Záleží, zda svou nespokojenost dokáží proměnit nebo použít proti druhému. Jste flexibilní znamení a dokážete se jeden druhému přizpůsobit, ale nesmíte podlehnout náladovosti a falešným domněnkám.

Váhy

Rády trávíte čas libováním si v krásách a tajemstvích života. Spolu si budete užívat hudební koncerty, večery v kinech a procházky přírodou. Nicméně teprve při kontaktu s tvrdou realitou se ukáže pevnost a odolnost vašeho vztahu. Ryby se Vahám mohou zdát příliš přecitlivělé a ty mohou zase ukazovat na povrchnost a citovou lhostejnost Vah. 

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení. Pro přesnější informace o páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné interakce. 

Zdroje: