Nejlepší rostlina podle vašeho znamení zvěrokruhu

Nejlepší rostlina podle vašeho znamení zvěrokruhu
Rostliny, pokud se mají ve svém prostředí dobře, nám předávají kyslík a berou od nás oxid uhličitý. Jsou tudíž velice důležité. Ale přemýšleli jste někdy, jaká rostlina je pro vás nejlepší? Zde se to dozvíte.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jdete do všeho napřímo a občas kvůli své tvrdohlavosti a zaslepeností zapomenete na správnou péči, což je důvod, proč byste si měli pořídit právě sukulent.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jste ideální majitel pro náročnou rostlinu, Fíkus lyrový. Za spokojenou a zdravou rostlinkou stojí hodně dřiny, ale výsledky vás uspokojí. A to je to, čeho chcete dosáhnout –⁠ odměny.

Blíženci (21. května – 21. června)

Hodí se pro vás adaptabilní Filodendron. Tato rostlina je přizpůsobivá stejně jako vy. Daří se jí v nejrůznějších podmínkách. Jejich listy mívají světlé barvy, tudíž vám budou připomínat váš optimismus.

Rak (22. června – 22. července)

Potřebujete rostlinu vyzařující velkou dávku pozitivní energie již při pohledu na ni, a proto se k vám hodí Pachira vodní. Pokud se o stromek budete starat, povede to ke štěstí vašeho i stromku. 

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste velice sebevědomí, proto do svého domova potřebujete překrásnou rostlinu, abyste se jí mohli chlubit ostatním. Nejlepší je pro vás bromélie.

Panna (23. srpna – 22. září)

Kaučukovník brazilský je ta pravá rostlina pro vás. Jeho listy jsou překrásné, takže se hodí do vašeho perfektního domova. Vaše rostlinka se na vás jistě může spolehnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Potřebujete rovnováhu a klid, také máte smysl pro umění. Monstera, jejíž listy vyrůstají krásně symetricky, je rostlina jako pro vás samotné stvořená.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste velmi upřímní a potřebujete rostlinu, která vám řekne, co přesně chce. Dračinec vám dá jasně najevo, co zrovna potřebuje, a proto je pro vás vhodný.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Neustále jste pryč z domu, nic vás tam nedrží. Jste extrovertní osoba. Alokázie je pro vás vhodná –⁠ udrží vás více doma a také je náročnější, což se hodí k vaší touze dosáhnout svých cílů.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Cítíte velkou zodpovědnost za všechny, o něž se staráte. Bonsai je krásný stromek, který potřebuje váš smysl pro disciplínu, aby o něj bylo dobře postaráno. 

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Nejlepší rostlinou pro vás je Šplhavnice zlatá. Máte touhu nebýt ničím drženi na místě a chcete udělat svět lepším místem, zároveň máte ve svém srdci barevnou osobnost, což vám tato rostlinka bude připomínat, kdykoliv se na ni zadíváte.

Ryby (19. února–20. března)

Jste znamení, které je zapomnětlivé a odpouští. Rostlina Zamiokulkas nepotřebuje přílišné množství vody ani světla, a tudíž vám zůstane a odpustí, kdykoliv na ni zapomenete.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.proflowers.com