Rodičovský horoskop pro Býky aneb jak si rozumíte se svým dítětem podle zvěrokruhu

Rodičovský horoskop pro Býky aneb jak si rozumíte se svým dítětem podle zvěrokruhu
Stát se rodičem je bezesporu jednou z nejkrásnějších událostí v životě. Často se však rodičovství neodvíjí zrovna podle našich představ. Pochopením horoskopu můžeme poznat své přednosti a přistoupit k rodičovství s větším nadhledem a optimismem.

Beran

Malý Beran se do všeho vrhá s velkou odvahou a drzostí. Často bude dělat věci podle svého uvážení i přes vaše zákazy. Asi chvíli potrvá než si vyjasníte, kdo je šéfem. Možná se dokonce budete muset naučit používat nejnovější technologie, abyste nebyli vůči svému dítěti pozadu. 

Býk

Vaše dítě ve znamení Býka si s vámi bude pravděpodobně velmi rozumět. Oba máte rádi svou jistotu a přitahují vás věci, které probouzí vaše smysly. Dejte si však pozor, abyste se neuzavřeli ve své bublině se svými oblíbenými filmy a výpravami do lednice. Vneste do své rutiny trochu více fantazie a rozmanitosti.

Blíženci

Dítě ve znamení Blíženců je vysoce inteligentní a stále kolem sebe hledá nové informace. Jste oba stejně bystří, ale vy jste zaměřeni poněkud více na impulsy smyslové. Vaše dítě touží po novinkách, setkáních a stále nových podnětech. Vy dnes pomůžete vašemu dítěti porozumět jeho touhám a obavám a ono vás zase příště naučí něco zcela mimořádného.

Rak

Vy dva jste si velmi blízcí. Nebýt věkového rozdílu, lidé by si vás mohli dokonce splést. Oba jste velmi opatrní a nejlépe se cítíte doma. Než vaše dítě povyroste a získá potřebné zkušenosti, může být pořádně tvrdohlavé. Rozvíjejte jeho zájmy a snažte se mu ukázat svět v různých barvách. Společné návštěvy muzea, kina nebo galerie budou tou správnou volbou.

Lev

Jste zcela rozdílní, ale to neznamená, že si nemůžete rozumět. Zatímco vy máte rádi svou pohodu a klid, malý lev si jde bezohledně za svým. Neděste se jeho impulzivnosti, až dospěje, tato kvalita mu pomůže k dosažení vytyčených cílů. On se od vás může naučit vaší trpělivosti a vy se díky němu stanete dynamičtější. 

Dítě ve znamení Blíženců je vysoce inteligentní a stále kolem sebe hledá nové informace.

Panna

Malá Panna na svět nahlíží podobně podezíravě jako jste viděli svět v dětství vy. Dlouho jí trvá, než k sobě skutečně někoho pustí. Delší čas se rozhlíží a kriticky zkoumá, než se otevře novým příležitostem. Díky svým zkušenostem se můžete se svým dítětem dostat o něco dál a pomoct mu nahlížet na svět s větším optimismem a důvěrou. 

Váhy

Děti narozené ve Vahách jsou velmi vnímavé a citlivé. Pokud jste nešťastní nebo se jako rodiče často hádáte, bude nešťastné i vaše dítě. Malé Váhy potřebují v rodině cítit důvěru. Ať už se vyskytnou jakékoliv spory, mluvte s ním na rovinu a nic před ním neskrývejte. Pomozte mu najít duševní rovnováhu, kterou ke spokojenému růstu potřebuje stejně jako jídlo.

Štír

Malý Štír vás může trápit svými specifickými vtípky. Občas na vás nastraží nějakou past nebo vám uprostřed společnosti položí intimní otázku. Nezbyde vám nic jiného než si na jeho styl humoru zvyknout. Také si narozdíl od vás úplně nepotrpí na pořádek, což vás může pořádně rozčilovat. Pokud chcete s malým Štírem vyjít, uberte trochu ze své pohodlnosti a vyrazte s ním mezi lidi, poznávat svět, ochutnávat různé chutě života a společně se učit novým věcem. Není totiž snad nic horšího než nudící se malý Štír. 

Střelec

Vaše dítě je stejně inteligentní a může mít podobné zájmy jako vy, ale u ničeho nevydrží příliš dlouho. Potřebuje být stále v pohybu, zkoušet nové věci a zajímat se úplně o všechno. K malému Střelci buďte vždy spravedliví a upřímní, a nesnažte se mu bránit v jeho cestě za ideály, i když si myslíte, že jeho volba nebyla správná.

Kozoroh

Dítě ve znamení Kozoroha je přemýšlivé a hloubavé. Některé věci mu mohou trvat déle, než byste si představovali. Povzbuďte své dítě, aby si některé věci více promyslelo. Také ho ale můžete trochu pošťouchnout, když svou pozorností ulpí na problému příliš dlouho.

Vodnář

Malý Vodnář je dobrodruhem, který si chce vše osahat a zakusit. Vašim instinktem je ho chránit, ale nezapomeňte čas od času uvolnit své sevření a nechat ho zažít věci na vlastní kůži. Vodnář se za vámi vždy rád vrátí, ale nikdy jej nesmíte věznit.

Ryby

Malá Ryba si nemohla vybrat lepšího rodiče, než jste vy. Oba jste pohodoví a váš vztah se podle toho také bude vyvíjet. Zároveň jste pro vaše dítě pevnou oporou, která jej vždy podepře, když bude zakoušet první neshody a pády. Pokud mu v jeho dětství dopřejete dostatek svobody, je velmi pravděpodobné, že se za čas stanete výbornými přáteli.

 

Zdroj: