Rodičovský horoskop na rok 2022

Rodičovský horoskop na rok 2022
Plníte si již své rodičovské povinnosti a rádi byste věděli, co si pro vás přichystal rok 2022 v rodinném životě? Pojďme se společně podívat, na co se můžete v nadcházejících dvanácti měsících těšit, a na co si naopak dát pozor.

Kozoroh (22. prosince - 20. ledna)

Rok 2022 se pro rodiče kozoroha jeví jako velmi nadějný pro splnění přání. Konec února a průchod Venuše v Rybách vytváří příznivé podmínky pro všechny tyto pozitivní změny v rámci, kterých se můžete plně spolehnout na svou intuici a víru. Opravdové zvraty nastanou až spolu s průchodem Jupitera v Rybách na přelomu června a července, kdy se budete cítit odolnější a silnější než kdy jindy. Nevyjdete se však ze všech svých sil a najděte si čas na odpočinek.

Vodnář (21. ledna - 20. února)

Nadcházejí rok 2022 bude pro váš rodinný život poměrně příznivý. Na jeho začátku dbejte zejména na trávení volného času s dětmi, ale nezapomínejte ani na vašeho partnera. Až na počátku dubna vstoupí Jupiter do ascendentu, budou mít vaše děti velmi úspěšné období a stejně tak nastane vhodný čas pro početí dalšího potomka. Od druhé poloviny září věnujete zvýšenou pozornost zdraví vašich ratolestí, které bude v tomto období více křehké než obvykle.

Ryby (21. února - 20. března)

Tento rok budete mít méně prostoru pro věnování dostatku času vaší rodině, ale dočkáte se plného pochopení a vše si vynahradíte. Na začátku roku budou vaši potomci dělat velké pokroky díky spojení Jupiteru a Saturnu na pátém domu, které k tomu poskytuje ideální podmínky.  Období od 6. dubna do 14. září může být mírně nepříznivé pro udržení pohody v rodinném prostředí, ale s nástupem podzimu se začne vše obracet pozitivním směrem.  Pokud máte již dospělé děti, brzy se můžete dočkat jejich svatby a vnoučat.

Beran (21. března - 20. dubna)

Počátek roku 2022 bude pro vaši rodinu více než příznivý. Jupiter a Saturn se potkávají na čtvrtém domu, čímž u vás doma vytváří pohodovou atmosféru. Budete pociťovat klid a velmi pozitivní změny v chování rodinných příslušníků. Po celý rok se budete těšit z mnoha školních úspěchů vašich dětí. A pokud máte krátce po svatbě, další potomek na sebe nenechá dlouho čekat.

Býk (21. dubna - 21. května)

V následujícím roce 2022 je pravděpodobné, že se přestěhujete do nového domova, nebo si ten stávající výrazně zvelebíte. Možná se odhodláte i k nákupu další nemovitosti či nového auta – v tomto roce se větších investicí opravdu nemusíte bát! Tyto změny tak vytváří velmi dobré podmínky pro příchod nového člena rodiny a celkově rozvoj rodinných vztahů, které se výrazně upevní a prohloubí. Tento rok také skýtá mnoho nových příležitostí pro kreativní vyjádření vašich dětí a plnění jejich snů.

Blíženec (22. května - 21. června)

Začátek roku možná nebude příliš dobrý v mnoha směrech, ale velmi brzy se dočkáte prvních pozitivních změn, které vás opět nabijí energií, odvahou a dobrou náladou. Mars bude stát na vaší straně a dostatečně vás namotivuje k tomu, abyste vše pevně uchopili do svých rukou. Ale pozor, nic se nemá přehánět a neslibujte své rodině ani sami sobě věci, které nedokážete splnit. Na podporu od blízkých se však můžete spolehnout, ať už učiníte jakékoliv rozhodnutí.

Rak (22. června - 22. července)

Rok 2022 berte jako příležitost pro vyčištění hlavy od veškerých starostí a myšlenek, které by mohly uškodit vašim rodinným vztahům. Využijte toho, že konstelace hvězd je mimořádně příznivá pro upevnění partnerství a vyřešení dosavadních problémů. Nenechte si tuto atmosféru pokazit pracovními povinnostmi, které se na vás povalí ze všech stran a dopřejte si kvalitní odpočinek – nejlépe s celou rodinou.

Lev (23. července - 22. srpna)

Přicházející rok může do vašeho rodinného života vnést mnoho emocí, a proto se jimi nenechte strhnout. Pokud se vyskytnou konflikty, zachovejte hlavně klid a snažte se činit kompromisy. K tomu vám dopomůže Mars, který je na vaší straně a vždy vás dovede ke správnému rozhodnutí. Snažte se co nejvíce času trávit s rodinou pro upevňování vztahů a společné překonání případných neshod.

Panna (23. srpna - 22. září)

Letos budete disponovat mimořádnou energií, která vám poskytne možnost posílit rodinné vztahy, mít pozitivní přístup k životu a motivovat své okolí. Nejlepším obdobím pro vás bude léto, kdy se Jupiter s Beranem postarají o úspěchy na všech frontách, a to zejména v rodičovství. Vaše děti vám to záhy oplatí a budou hlavním hnacím motorem pro váš další růst. Pamatujte si, že od 5. června do 7. září vám budou hvězdy opravdu nakloněny, tak toho využijte!

Váhy (23. září–23. října)

Počátkem roku 2022 budete díky Venuši v Kozorohu pociťovat podporu od vašich blízkých, ať už budete dělat cokoliv, a díky tomu se vaše vztahy ještě více posílí. Druhá polovina roku bude ideálním obdobím pro zvelebování vašeho domova nebo pořízení nové nemovitosti. Rozhodně se nemusíte bát udělat krok do neznáma – rodina je tu pro vás. Tento rok bude také osud nakloněn vašim dětem, kterým se dost možná naskytne příležitost studovat v zahraničí.

Štír (24. října - 22. listopadu)

V nadcházejícím roce se díky příznivé konstelaci Jupitera a Saturnu bude Štírům mimořádně dařit. Využijte toto období k osobnímu rozvoji či uchopení nových pracovních příležitostí, o které rozhodně nebudete mít nouzi! Jupiter bude pozitivně ovlivňovat váš rodinný život i v druhé polovině roku. Pokud se vyvarujete konfliktů s partnerem, budete se těšit pohodové atmosféře po celý rok, díky které ještě více prohloubíte vzájemné vztahy s dětmi.

Střelec (23. listopadu - 21. prosince)

Rok 2022 pro vás bude příznivým obdobím pro zkoušení nových věcí. Čeká na vás spousta zážitků. A vystoupit z komfortní zóny se vám podaří díky vašim dětem! Překvapení se možná dočkáte i od vašeho partnera. Buďte tak stále obezřetní a připraveni přijímat nové výzvy, protože váš život se příští rok může od základů změnit. A pokud si přejete dalšího potomka, teď je ten správný čas na početí.

Zdroj:

  • autorský text