Rodičovský horoskop na rok 2022

Rodičovský horoskop na rok 2022
Plníte si již své rodičovské povinnosti a rádi byste věděli, co si pro vás přichystal rok 2022 v rodinném životě? Pojďme se společně podívat, na co se můžete v nadcházejících dvanácti měsících těšit, a na co si naopak dát pozor.

Kozoroh (22. prosince – 20. ledna)

Rok 2022 se pro rodiče kozoroha jeví jako velmi nadějný pro splnění přání. Konec února a průchod Venuše v Rybách vytváří příznivé podmínky pro všechny tyto pozitivní změny, v rámci kterých se můžete plně spolehnout na svou intuici a víru. Opravdové zvraty nastanou až spolu s průchodem Jupitera v Rybách na přelomu června a července, kdy se budete cítit odolnější a silnější než kdy jindy.

Nevydejte se však ze všech svých sil a najděte si čas na odpočinek.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Nadcházející rok 2022 bude pro váš rodinný život poměrně příznivý. Na jeho začátku dbejte zejména na trávení volného času s dětmi, ale nezapomínejte ani na vašeho partnera. Až na počátku dubna vstoupí Jupiter do ascendentu, budou mít vaše děti velmi úspěšné období a stejně tak nastane vhodný čas pro početí dalšího potomka.

Od druhé poloviny září věnujete zvýšenou pozornost zdraví vašich ratolestí, které bude v tomto období více křehké než obvykle.

Ryby (21. února – 20. března)

Tento rok budete mít méně prostoru pro věnování dostatku času vaší rodině, ale dočkáte se plného pochopení a vše si vynahradíte. Na začátku roku budou vaši potomci dělat velké pokroky díky spojení Jupiteru a Saturnu na pátém domu, které k tomu poskytuje ideální podmínky. Období od 6. dubna do 14. září může být mírně nepříznivé pro udržení pohody v rodinném prostředí, ale s nástupem podzimu se začne vše obracet pozitivním směrem.  

Pokud máte již dospělé děti, brzy se můžete dočkat jejich svatby a vnoučat.

Beran (21. března – 20. dubna)

Počátek roku 2022 bude pro vaši rodinu více než příznivý. Jupiter a Saturn se potkávají na čtvrtém domu, čímž u vás doma vytváří pohodovou atmosféru. Budete pociťovat klid a velmi pozitivní změny v chování rodinných příslušníků. Po celý rok se budete těšit z mnoha školních úspěchů vašich dětí.

A pokud máte krátce po svatbě, další potomek na sebe nenechá dlouho čekat.

Býk (21. dubna – 21. května)

V následujícím roce 2022 je pravděpodobné, že se přestěhujete do nového domova, nebo si ten stávající výrazně zvelebíte. Možná se odhodláte i k nákupu další nemovitosti či nového auta – v tomto roce se větších investicí opravdu nemusíte bát! Tyto změny tak vytváří velmi dobré podmínky pro příchod nového člena rodiny a celkově rozvoj rodinných vztahů, které se výrazně upevní a prohloubí.

Tento rok také skýtá mnoho nových příležitostí pro kreativní vyjádření vašich dětí a plnění jejich snů.

Blíženec (22. května – 21. června)

Začátek roku možná nebude příliš dobrý v mnoha směrech, ale velmi brzy se dočkáte prvních pozitivních změn, které vás opět nabijí energií, odvahou a dobrou náladou. Mars bude stát na vaší straně a dostatečně vás namotivuje k tomu, abyste vše pevně uchopili do svých rukou.

Ale pozor, nic se nemá přehánět a neslibujte své rodině ani sami sobě věci, které nedokážete splnit. Na podporu od blízkých se však můžete spolehnout, ať už učiníte jakékoliv rozhodnutí.

Rak (22. června – 22. července)

Rok 2022 berte jako příležitost pro vyčištění hlavy od veškerých starostí a myšlenek, které by mohly uškodit vašim rodinným vztahům. Využijte toho, že konstelace hvězd je mimořádně příznivá pro upevnění partnerství a vyřešení dosavadních problémů.

Nenechte si tuto atmosféru pokazit pracovními povinnostmi, které se na vás povalí ze všech stran a dopřejte si kvalitní odpočinek – nejlépe s celou rodinou.

Lev (23. července – 22. srpna)

Přicházející rok může do vašeho rodinného života vnést mnoho emocí, a proto se jimi nenechte strhnout. Pokud se vyskytnou konflikty, zachovejte hlavně klid a snažte se činit kompromisy. K tomu vám dopomůže Mars, který je na vaší straně a vždy vás dovede ke správnému rozhodnutí.

Snažte se co nejvíce času trávit s rodinou pro upevňování vztahů a společné překonání případných neshod.

Panna (23. srpna – 22. září)

Letos budete disponovat mimořádnou energií, která vám poskytne možnost posílit rodinné vztahy, mít pozitivní přístup k životu a motivovat své okolí. Nejlepším obdobím pro vás bude léto, kdy se Jupiter s Beranem postarají o úspěchy na všech frontách, a to zejména v rodičovství. Vaše děti vám to záhy oplatí a budou hlavním hnacím motorem pro váš další růst.

Pamatujte si, že od 5. června do 7. září vám budou hvězdy opravdu nakloněny, tak toho využijte!

Váhy (23. září – 23. října)

Počátkem roku 2022 budete díky Venuši v Kozorohu pociťovat podporu od vašich blízkých, ať už budete dělat cokoliv, a díky tomu se vaše vztahy ještě více posílí. Druhá polovina roku bude ideálním obdobím pro zvelebování vašeho domova nebo pořízení nové nemovitosti.

Rozhodně se nemusíte bát udělat krok do neznáma – rodina je tu pro vás. Tento rok bude také osud nakloněn vašim dětem, kterým se dost možná naskytne příležitost studovat v zahraničí.

Štír (24. října – 22. listopadu)

V nadcházejícím roce se díky příznivé konstelaci Jupitera a Saturnu bude Štírům mimořádně dařit. Využijte toto období k osobnímu rozvoji či uchopení nových pracovních příležitostí, o které rozhodně nebudete mít nouzi! Jupiter bude pozitivně ovlivňovat váš rodinný život i v druhé polovině roku.

Pokud se vyvarujete konfliktů s partnerem, budete se těšit pohodové atmosféře po celý rok, díky které ještě více prohloubíte vzájemné vztahy s dětmi.

Střelec (23. listopadu – 21. prosince)

Rok 2022 pro vás bude příznivým obdobím pro zkoušení nových věcí. Čeká na vás spousta zážitků. A vystoupit z komfortní zóny se vám podaří díky vašim dětem! Překvapení se možná dočkáte i od vašeho partnera. Buďte tak stále obezřetní a připravení přijímat nové výzvy, protože váš život se příští rok může od základů změnit.

A pokud si přejete dalšího potomka, teď je ten správný čas na početí.

 

Zdroj:

  • autorský text