Která znamení budou mít v říjnu nejvíce smůly?

Která znamení budou mít v říjnu nejvíce smůly?
S přicházejícími podzimními měsíci někomu začínají náročnější dny. Psychika některých jedinců nemusí být úplně optimální a je třeba vyvarovat se některým následkům. Zjistěte, zda právě vaše znamení nečeká nejvíce smůly.

Beran 21. 3. –⁠ 20. 4. 

Berani budou mít tento měsíc nejvíce smůlu v oblasti vztahů a práce. Pozor si ale také dejte na své finance! Berani, kteří jsou již v dlouhodobém vztahu, pocítí jisté rozkoly se svým partnerem. Váš vztah lehce zaskřípe.

Bude vám docházet trpělivost a může se stát, že z vás vypadne něco nepěkného, čeho byste mohli litovat. Nechte všemu volný průběh a raději se do ničeho velkého nepouštějte, jinak to už nepůjde vrátit zpět. V práci můžete začít hodně chybovat, čímž si přiděláte spoustu práce navíc. Pozor si dejte hlavně na utrácení peněz v první polovině měsíce. 

Býk 21. 4. –⁠ 21. 5. 

Býci mají před sebou trochu náročnější období a budou mít pocit, že se jim smůla lepí na paty. Nic ale není tak černé, jak se zdá! Větší neshody můžete zažít s partnerem, který vám přestane naslouchat, a vy se ocitnete v beznadějné situaci.

V práci to také nebude zrovna procházka růžovým sadem. Ačkoli se můžete přetrhnout, váš nadřízený nebude s vaší prací spokojen a vaše snaha zůstane nedoceněna. V druhé polovině měsíce se vám vrátí nadšení do práce, dostanete pochvalu, a konečně si opět začnete věřit. Celý říjen je pro vás hlavně o odpočinku, nepřepínejte svoje síly a nezapomeňte posilovat svou imunitu.

Rak 22. 6. –⁠ 22. 7. 

Raci se tento měsíc musí připravit na neúspěchy spojené se vztahy. Na vině bude především vaše přehnaná žárlivost, která vašemu partnerovi začne dost vadit. Nezapomeňte, že i on potřebuje dýchat a cítit se trochu volněji. Na pracovišti vás budou také čekat menší neshody a vám nezbude nic jiného, než ustoupit.

Pozor si také dejte na konflikt s kolegou, mohou z toho vzniknout ještě větší nepříjemnosti. Můžete se také dostat do jistých obtíží s financemi, ale neházejte hned flintu do žita. Celá situace se ke konci měsíce uklidní a vám se dostane pomoci od blízkého člověka.

Panna 23. 8. –⁠ 22. 9.

Panny budou během října čelit negativní energii, která bude mít vliv také na vztahy. Vaše polovička vám už delší dobu nepřináší to, co byste zrovna chtěli. Pravděpodobně je k vám velmi lhostejná, což se vám přestane líbit. Bude to pro vás už poslední kapka, a tak se rozhodnete jít o dům dál.

V práci se vám mohou nahromadit nějaké resty a vzniknout nenadálé problémy. Vy se jich však bravurně zhostíte a na jejich řešení budete mít dostatek energie. Mějte však po celý měsíc na paměti, že i menší rozepře s vaším nadřízeným mohou vyústit k závažnějšímu konfliktu. Raději si každý krok dobře promyslete, ať ze sebe nevychrlíte něco, co se mu určitě nebude líbit.

Štír 24. 10. –⁠ 22.11. 

Štíři mohou v novém měsíci zažívat jisté nepříjemnosti. Můžete se dozvědět věci, které vás přinejmenším hodně zaskočí a možná i vyvedou z míry. S partnerem nedokážete vyřešit spory, které se táhnou už nějakou dobu. Zkuste si popovídat o všech problémech v klidu a s rozvahou.

V práci vám bude pomalu docházet trpělivost, neboť vám nadřízený slibuje zvýšení platu a ani tento měsíc se nic nepohne. Buďte trpěliví a dál svědomitě odvádějte svou práci, vytouženého ocenění se brzy dočkáte! Začnete mít také větší obavy s vašimi úsporami, které nenadále rychle mizí. Nemějte strach, není to tak černé, jak se vám bude zdát. Ke konci měsíce nějaké finance přijdou a vám se velmi uleví. 

Kozoroh 22. 12. –⁠ 20. 1.  

Kozorozi během října nebudou v příliš dobrém rozpoložení. Ve vztahu vás čeká trápení a beznaděj. Změníte na váš vztah názor a rozhodnete se, že půjdete jinou cestou. Vaše polovička bude chtít vztah ukončit ještě dříve. Rozhodně to ale neznamená konec všem dnům! Osud vám do cesty přichystá velmi zajímavý protějšek a vy se z předchozí situace velmi rychle oklepete.

Je třeba vše přijmout jako životní zkušenost a brát život tak, že jde dál, a čeká vás nová důležitá etapa. Také v práci vám budou přicházet stále nějaké překážky a vy se nebudete mít jak dostat do zdárného cíle. V druhé polovině měsíce se připravte na větší nápor ze strany nadřízeného. Můžete se však těšit na adekvátní odměnu, která za vaši námahu rozhodně bude stát! 

Zdroje článku: