Co vás čeká v lásce v měsíci říjnu podle výkladu tarotových karet

Co vás čeká v lásce v měsíci říjnu podle výkladu tarotových karet
Chcete vědět, jak se vám bude dařit v lásce v měsíci říjnu? Budete mít štěstí, nebo by bylo lepší, abyste se měli pořádně na pozoru? Pojďme se na to společně podívat.

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Říjen pro vás bude měsícem lásky a krásných mezilidských vztahů. Budete opravdovým mistrem komunikace. Díky tomu se upevní a vylepší nejen vaše romantické vztahy, ale také vztahy přátelské. Můžete se těšit na upevnění vztahů a také na vznik nových svazků. 

Býk (21. 4. – 21. 5.)

V říjnu budete oplývat pocity harmonie a vnitřního klidu. Stejné pocity budou provázet i vaše vztahy. Tento měsíc sice nebude žádná divočina, ale vy budete mít krásný pocit, že vše se děje přesně tak, jak se to dít má. Díky tomu se vám podaří netlačit na pilu, a naopak nechat věci plynout tak, aby samy úspěšně dopluly do cíle. 

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

V říjnu si dejte velký pozor na vaše vztahy. Tento měsíc vám totiž nebude v lásce příliš přáno. Budete si připadat osamoceně a nepochopení. Pozor si dejte také na hádky, rozbroje a rozchody. Snažte se nastalé situace řešit v klidu a bez vyhrocených emocí. 

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

V říjnu si v lásce můžete připadat trochu jako na válečném minovém poli. Často si budete připadat ukřivdění. Máte pocit, že cokoli řeknete, je použito proti vám. Abyste předešli nepříjemnostem a hádkám, zaměřte se na konstruktivní komunikaci, která může celou situaci trochu uklidnit.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

V říjnu byste si nejraději užívali samotu. Budete si velmi střežit vlastní soukromí a myšlenky a nebudete ochotni si kohokoli připustit k tělu. Dopřejte si bez výčitek tento čas pro sebe. Dejte si ale velký pozor, abyste v této ochranné ulitě nezůstávali déle, než je zdrávo. 

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska vám v tomto měsíci přinese drobná trápení. Veškeré problémy ale budou vznikat především ve vaší hlavě. Budete mít silné nutkání dívat se do minulosti a přemýšlet, jak jste se asi mohli mít, kdybyste se tenkrát rozhodli jinak. Kvůli tomu vám ale mohou utíkat krásné chvíle a příležitosti, které by vám vykouzlily úsměv na tváři a teplo v srdci. 

Váha (23. 9. – 23. 10.)

Život je občas jako jízda na horské dráze. Jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Říjen pro vás bude měsícem, kdy se budete cítit v lásce na úplném vrcholu. Budete mít pocit, že vaše štěstí nemůže nic ohrozit. Neusínejte ale na vavřínech. I na nádherném vztahu se musí neustále láskyplně pracovat. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Oblast lásky a vztahů od vás v říjnu bude vyžadovat hodně snahy a úsilí. Možná máte občas pocit, že vám osud hází klacky pod nohy. Pokud se ale nevzdáte a budete na svých vztazích tvrdě pracovat, dočkáte se i vy zasloužené odměny v podobně krásného harmonického vztahu. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Láska v říjnu pro vás bude velké téma. V mezilidských vztazích se vám bude opravdu dařit. S vaší milovanou polovičkou budete nejen skvělí partneři a milenci, ale také kamarádi, kteří se na sebe mohou spolehnout v jakékoli situaci. Nezapomínejte ale také na své přátele. I těm je třeba věnovat dostatek pozornosti. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

V říjnu vás mohou přepadnout pocity, že byste nejraději od všeho utekli a strčili hlavu do písku. Váš vztah už nejspíš není to, co býval, a vy máte pocit, že se nikam neposouváte. Je ale důležité, abyste se rozhodli, co skutečně chcete. Pokud je pro vás nejschůdnějším řešením rozchod, zachovejte se férově a vše se svým partnerem/partnerkou proberte. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

V lásce si v říjnu budete připadat velmi příjemně a sebejistě. Čeká vás velmi klidné období, které upevní vaše vztahy a pomůže vám také upevnit si své postavení u opačného pohlaví. Budete si připadat velmi vyrovnaně a stabilně. 

Ryba (21. 2. – 20. 3.)

V říjnu budete raději sami. I když váš vztah nekazí žádný problém, budete mít chuť více se věnovat sobě a svým myšlenkám a potřebám. Abyste ale předešli nedorozumění, promluvte si o svých potřebách s partnerem/partnerkou a vše dobře vysvětlete. 

Zdroj článku:
  • Autorský text