Co v říjnu čeká vaše děti podle znamení zvěrokruhu?

Co v říjnu čeká vaše děti podle znamení zvěrokruhu?
Co si měsíc říjen připravil pro vaše děti? Podívejte se, jak znamení zvěrokruhu může ovlivňovat váš rodinný život. Koho čekají úspěchy? A kdo to naopak bude mít o něco složitější?

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Pro děti ve znamení berana je celý rok 2022 ve znamení velkého osobního rozvoje z pohledu vědomostí i vztahů s vrstevníky. Aby se vašemu dítěti dále dařilo a mířilo směrem vzhůru, podpořte jeho sebevědomí a klidně ho přihlaste do vědomostní soutěže, která může být další velkou motivací, kam se posunout.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Děti ve znamení býka nebudou mít říjen jednoduchý. Budete se muset pořádně snažit udržet jejich motivaci a připravit si pro ně více mimoškolních aktivit, kde si budou moci vybít přebytečnou energii. Říjen navíc může patřit mezi zvlášť náročné měsíce, tak na to buďte připraveni.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Během října se tak nebojte nabídnout dítěti nové aktivity. Změn bude o něco více, ale dítě je bude většinou nést poměrně dobře.

Rak (22. 6 . až 22. 7.)

Děti ve znamení raka jsou letošní rok plné energie, což se nezmění ani v říjnu. Protože školní rok je již plně rozběhnutý, má dítě spoustu kamarádů, se kterými bude chtít trávit hodně času. Dopřejte mu trochu volnosti, ale sledujte, jestli si během toho plní povinnosti.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Děti ve znamení lva si během podzimu nemají problém navázat přátelství. Ale možná nepůjde jen o krátkodobou známost, ale o opravdové přátelství, které bude trvat klidně celý život. Ideální je, když dítěti připravíte dostatek příležitostí, kde bude moc poznávat nové lidi.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Děti ve znamení panny čeká úspěšný rok. Vrcholný úspěch může přijít právě během října. Možná půjde o výhru v soutěži, ale i cokoliv jiného. Prostě se vašemu dítěti bude dařit skoro až samo.

dětské tvoření, zdroj: Kathy Hutchinson / Shutterstock

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Aby se dítěti ve znamení vah dařilo během října, musíte ho nechat vybrat si činnosti, které ho baví. K tomu ale přidejte i pořádnou porci podpory a cenné rady, které se mohou hodit hlavně při pomalém rozhodování, kam na další školu.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Říjen bude pro děti ve znamení štíra o něco obtížnější, protože přituhují školní povinnosti. Pozor si dejte, aby mimoškolní aktivity neměly hlavní slovo. I tak se může stát, že dítě bude potřebovat odbornou pomoc, aby si poradilo s náročným obdobím.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Pro děti ve znamení střelce toho říjen příliš nechystá. Klid je však rozhodně dobrý, protože to znamená, že dítěti se daří zvládat povinnosti a zbývá dostatek času a prostoru i na zájmy a mimoškolní aktivity.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Děti ve znamení kozoroha mají po prázdninách pořád mnoho energie, což nemusí být dobré pro školní docházku. Mohou se objevovat nepozornosti i tendence k odkládání školních povinností a upřednostňování nejrůznější her a zábavnějších činností. V rámci efektivního využití energie dítěte zkuste vymyslet nový koníček nebo sport.

Vodnář (21.1. až 20. 2.)

Letošní rok i měsíc říjen má pro vaše dítě nachystané určité změny. Ty se mohou týkat nové školy, ale třeba i výměny kamarádů. Buďte tak připravení na případné problémy a nabídněte dítěti pomocnou ruku v každé situaci, protože změny nejsou pro toto znamení nic jednoduchého.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Po úspěšně zvládnutém začátku školního roku je čas pro rozjetí nových kroužků. Říjen je pro tyhle činnosti pro vaše dítě ideální. Zkuste mu vymyslet novou činnost, ale nezapomeňte se zeptat, co ho bude bavit. Děti ve znamení ryb se totiž věnují hlavně těm činnostem, které je samotné zajímají.

Zdroje článku: