Ravenův horoskop na říjen: Blížencům se bude dařit především na poli finančním, pro Váhy bude říjen měsícem splněných přání

Ravenův horoskop na říjen: Blížencům se bude dařit především na poli finančním, pro Váhy bude říjen měsícem splněných přání
Astrolog Raven Argoni je jedním z nejlepších ve svém oboru. Proto jsme si pro vás dnes připravili horoskop právě od něj. Z tohoto horoskopu se dozvíte, na co si dát pozor a v čem se vám naopak bude dařit.

Beran

Říjen pro vás bude měsícem změn. Ať už se bude jednat o změny na poli pracovním nebo spíše v oblasti vztahové, vše hravě zvládnete a do dalšího měsíce vstoupíte tento podzim s čistou hlavou a s vyřešenými problémy, které už vás dále nebudou trápit. Vy se tak budete moci věnovat seberozvoji a práci na sobě.

Býk

Pozor byste si měli dát ve vztahové oblasti. Vypadá to na pořádné problémy, které vyvrcholí v druhé půlce měsíce. Těmto problémům však jde jednoduše předcházet pomocí pozornosti a pochval.

Váš partner se nejspíše cítí zanedbaný, a tak začíná procházet obdobím nejistoty, zda vaše láska trvá. Pokud mu dáte vaši lásku najevo, můžete se možným vztahovým krizím jednoduše vyhnout.

Blíženci

Vám se bude dařit především na poli finančním. Ať už se jedná o větší investici nebo koupi nového domu, může být tento měsíc právě tím vhodným časem tento plán zrealizovat. V práci to naopak bude vcelku náročné, ale pokud udržíte chladnou hlavu, ke konci měsíce se vše uklidní.

Rak

Tento měsíc budete pro ostatní takovou vrbou. Budou za vámi chodit pro radu, a vy tak budete mít práce až nad hlavu. Navíc, většina z těchto lidí vám ani nebude patřičně vděčná a spíše jen zneužijí vaší dobroty. Vám tak nezbývá, než tento svůj těžký osud přijmout nebo se konečně naučit říkat ne.

Zdroj: pathdoc / Shutterstock

Lev

Měsíc říjen pro vás bude měsícem klidu a pohody. V partnerském vztahu nebude docházet k větším roztržkám, a vy tak budete moci říjen prožít v klidu a míru. Pozor byste si však měli dát na ztrátu v peněžní oblasti. Ať už se bude jednat o ztráty malé, jako je ztráta hotovosti nebo peněženky, tak byste se měli připravit i na ztráty větší, které se mohou týkat například vašich investic.

Panna

Rozvoj budete moci vnímat především ve vztahové oblasti. Váš partner nebo milý/á, na kterého/kterou si již dlouho myslíte, vám bude věnovat nezvyklé množství pozornosti a vaše láska k nim tak ještě vzkvete. Nenechte se ale ukolébat. Ke konci měsíce nastane prudký pád a jejich city ochladnou. Můžete tomu však pomoci opětovaným zájmem a láskou.

Váhy

Tento měsíc bude měsícem splněných přání. Pokud je něco, po čem již dlouho toužíte, tak věřte, že tento měsíc je ten čas, kdy se vám všechny vaše tužby mohou vyplnit.

Měli byste si na sebe však dát velký pozor. Tento měsíc pro vás prorokuje možná vážná zranění, a tak jim nechoďte naproti a raději se vyhněte adrenalinovým sportům.

Štír

V říjnu budete řešit spoustu věcí. Budete mít pocit, že je toho na vás moc a že nic nestíháte. Musíte si uvědomit, že tento stav je pouze dočasný a že brzy bude líp. Na oplátku se vám díky pilné práci vyřeší spousta otázek, na které jste již dlouho hledali odpověď.

Střelec

Měli byste si dát velký pozor na sobecké chování. Tento měsíc k němu budete mít opravdu velké sklony a vaše okolí z toho nebude příliš nadšené. Pokud jde o partnery, ti touto vaší novou vlastností moc potěšeni nebudou. Připravte se proto na možné konflikty.

Kozoroh

Tento měsíc budete mít velmi rozmanitý. Bude se vám dařit jak na poli pracovním, tak i v osobním. Ačkoli si pro vás tento měsíc přichystal spoustu zkoušek, nic vás nebude moci překvapit a vy tímto měsícem projdete jako vítězové.

Vodnář

Říjen pro vás skrývá pocity opuštění a samoty. Některým bude tato náhlá samota vyhovovat, ale někteří ji budou snášet velmi špatně. Pocit samoty můžete zahnat případnou prací navíc, která vás z těchto pocitů vytrhne a vy budete moci opět žít naplno.

Ryby

V tomto měsíci jsou pro vás skryty síly kreativity. Pokud máte kreativní práci, budou k vám nápady chodit v podstatě samy. I mimo práci se vám ale v tomto směru bude dařit. Ať už jde o malování, zpěv nebo tanec, v tomto měsíci na vás budou všichni krátcí.

Zdroje článku: