Ravenův horoskop na červenec 2022: Pro Váhy bude tento měsíc náročný, Berani budou trávit čas s rodinou

Ravenův horoskop na červenec 2022: Pro Váhy bude tento měsíc náročný, Berani budou trávit čas s rodinou
​​​​​​​Začínají letní prázdniny a čas dovolených. Co si na horký červenec připravily hvězdy? Na tuto otázku vám odpoví astrolog a mág Raven.

Beran

V červenci budete trávit více času s rodinou. Chiron se 19. července stává retrográdním ve vašem znamení, což přináší příležitost k uzdravení všech problematických situací z minulosti. Jakmile Slunce 22. července vstoupí do znamení Lva, nastane čas večírků! Vaše pozornost se přesune k zábavě, hře a kreativitě. Romantika a randění se nyní rovněž stávají prioritou, takže pokud jste nezadaní, je na čase se ukázat! 

Býk

Červenec bude nezapomenutelným měsícem. 4. července vstoupí Mars do vašeho znamení a zažehne váš vnitřní oheň. Protože vás planeta prosazování ovlivňuje po celý měsíc, cítíte se žízniví, sexuální a ambiciózní. A protože Mars aktivuje Uran a Severní uzel osudu, ta nová verze vás samých, na které se pracuje od roku 2018, se připravuje na to, aby se naplno projevila. 

Blíženci

Je na čase, abyste se chopili svého vnitřního stratéga, Blíženci! Od 4. do 17. července bude Merkur aktivovat váš druhý dům peněz, takže tento měsíc je ideální k tomu, abyste si udělali pořádek ve svých financích. V úvahu připadá také možnost získat (nebo požádat) o zvýšení platu. 

Blížencům by se mohlo zadařit a zařídí si zvýšení platu, Zdroj: Andrey_Popov/ Shutterstock

Rak

Všechno nejlepší, drahý Raku! Slunce vás bude ozařovat až do 22. července, a proto je čas oslavit vaše úspěchy a stanovit si nové cíle do budoucna. S úplňkem 14. července, kdy na obloze vychází Měsíc, by mohl skončit vztah nebo obchodní partnerství. Krátce poté vás 17. července obšťastní milující Venuše, která vstoupí do vašeho znamení a roznítí vaši potřebu spojení a zároveň posílí váš faktor přitažlivosti.

Lev

Začátek měsíce je pro vás ve znamení příprav. Ve druhé polovině měsíce budete nabití ambicemi, takže tato část měsíce je ideální k tomu, abyste se zaměřili na zásadní mocenské kroky ve své kariéře.

Panna

Začátek měsíce je pro vás aktivní, protože můžete uzavírat důležité obchody nebo navazovat kontakty za účelem propagace své práce. Klíčovými daty jsou 16. a 17. červenec, kdy vám planety budou přinášet jasnozřivé okamžiky, takže zpozorněte.

Váhy

Váhy, tento měsíc je pro vás velmi náročný. Vaše vládkyně, Venuše, je v Blížencích, přivádí do vašeho života nové lidi a otevírá vám oči pro nové, zářivé obzory. Pokud si potřebujete odpočinout, udělejte si přestávku právě teď! S příchodem období Lva se budete věnovat svým oblíbeným činnostem - společenským aktivitám a navazování kontaktů.

Štír

V červenci Slunce v Raku aktivuje váš devátý dům a podněcuje vás k tomu, abyste se zaměřili na nové obzory a viděli život novou optikou. 4. července vstoupí Mars do vašeho partnerského sektoru. Abyste ze vztahů vytěžili co nejvíce, budete muset otevřít svou mysl a vystoupit ze své komfortní zóny. 

Střelec

Pro vás, Střelci, je energie období Raka trochu zvláštní, protože aktivuje váš osmý dům transformace. Silné kosmické proudy po vás žádají, abyste přehodnotili své plány, pokud jde o peníze, partnerství a zdroje. I když to může znít jako "příliš vážný" způsob, jak začít léto, tímto krokem si vytváříte předpoklady pro úspěch.

Kozoroh

V červenci se hodně energie vrhne na vztahy, protože planety tuto část vašeho astrologického diagramu rozvíří. Na povrch vyplují hluboké rozhovory a potlačované city. Na pořadu dne jsou také velká prozření, zejména kolem 16. a 17. července. 

Vodnář

Začátkem měsíce budete flirtovat nalevo i napravo. V polovině srpna se mimochodem můžete rozhodnout, že s některým z nich postoupíte na vyšší úroveň! Osud pro vás nyní hraje velkou roli, kdy se mohou zčistajasna objevit noví lidé, projekty, nápady a příležitosti, které si vás náhle najdou!

Ryby

Pro vás, Ryby, je červenec obdobím hluboké introspekce, protože ve vašem znamení se retrográdně pohybují dvě planetky. Od konce května, kdy do vašeho znamení vstoupila planetka Vesta, ve vás znovu probouzí oddanost určitým činnostem. A protože od 7. července do 21. srpna bude ve vašem znamení retrográdní, můžete začít pochybovat, zda jsou tyto praktiky stále v souladu s vaší cestou.