Existuje pár věcí, které byste měli vědět, než půjdete na rande s mužem Střelcem

Existuje pár věcí, které byste měli vědět, než půjdete na rande s mužem Střelcem
Jít na rande s někým, kdo se narodil ve znamení Střelec, se může jevit jako skvělá životní zkušenost. Střelci žijí svým dobrodružným životem, nesedí pouze doma jako pecky. Nicméně existuje pár věcí, které byste měli vědět, než se k tomuto činu odhodláte. Nyní se na ně podíváme.

Je otevřený čemukoliv

Muž Střelec žije vzrušením a dobrodružstvím. Má v sobě hodně energie, jíž potřebuje nějakým způsobem vypotřebovat, a pokud jste vy ten typ člověka, který vždy toužil zkoušet nové věci, avšak bál se, že by s ním nikdo nechtěl jít, pak vězte, že tomuto muži můžete říci opravdu cokoliv a on nikdy neřekne „ne“. Je naprosto otevřený novým možnostem, tudíž čím více budete otevření a povíte mu o svých nejtajnějších snech, tím lépe pro váš budoucí vztah.

Nesnáší emocionální závislost

Emocionální závislost je stav, kdy člověk má potřebu být neustále se svým partnerem a nikdy se od něho neodpojit, byť jen na malou chvíli. Takové typy partnerů muži Střelci přímo nenávidí, poněvadž jejich vysněná nezávislost a svoboda by byly tytam. Pokud se s takovým mužem dáte dohromady, bude od vás požadovat, abyste žili také svůj vlastní život a jeho nechali žít ten svůj. V žádném případě si nepřeje, abyste ho neustále následovali všude, kam se pohne.

Je trochu pomalejší, pokud jde o závazky

Střelci nemají rádi závazky. Buďte proto trpěliví, pokud váš milý se příliš nehrne do závazků. Není to proto, že by vás neměl rád. Chová se tak proto, aby si vás oťukl a zjistil, zda jste pro něj vhodní. Nechte ho, ať se rozhodne, zda s vámi chce být, nebo ne. Až se rozhodne, poznáte to – řekne vám o tom sám. Není možné ho donutit být s vámi proti jeho vlastní vůli, dokonce by v tomto případě vznikla obrovská pravděpodobnost, že od vás uteče.

Muž Střelec žije vzrušením a dobrodružstvím, zdroj: maradon 333 / Shutterstock

Vždy je vtipný

Tento muž se narodil ve znamení zvěrokruhu, které disponuje tou největší dávkou optimismu. Nezáleží na tom, jak špatný jste měli den, tento muž vám náladu vždy zlepší. Rád se objevuje ve společnosti a vytváří vtípky na cokoliv. Má skvělý smysl pro humor a alespoň jednou za den se stane, že vybuchne smíchy. To je u mužů narozených ve Střelci zcela běžné. Pokud bude mít jistotu, že mu jeho svobodu nevezmete, začne vás brát i na své toulky světem.

Je skvělý v posteli

Je vášnivým a smyslným milencem. Jakmile se ocitnete sami dva u něho v ložnici, nemusíte se bát, že by selhal. Hledá dobrodružství vždy a všude, a pokud vás bude mít dostatečně rád, poznáte to sami na vlastní kůži. Střelec ví, jak svého partnera uspokojit. Jde mu pouze o to, aby vás uspokojil. Je ochoten vymyslet značné množství zlepšení svých praktik, aby toho docílil.

Zdroj článku: