Jak se jakožto Rak rychle vypořádáte s rozchodem

Jak se jakožto Rak rychle vypořádáte s rozchodem
Jakožto Rak jste hodně citliví a rozchod si berete příliš osobně. Možná máte pocit, že jste toho pro svého partnera neudělali dost, že je vaše chyba, že partnerský vztah nadále netrvá. Abyste se přes rozchod přenesli, je důležité si uvědomit, že ne všechno je vaše chyba. Co dělat dál, aby vaše bolest netrvala věčnost, se dozvíte v tomto článku.

Buďte neustále v kontaktu se svou rodinou

K tomuto kroku by dříve či později došlo. Hned po rozchodu jste pocítili neodolatelnou touhu spojit se se svou rodinou, možná jít na celodenní či víkendovou návštěvu. Důvod, proč jste tento krok nemuseli udělat, je to, že je nechcete obtěžovat. Jste hodně citliví a víte, že každý chce občas mít svůj klid.

Nyní jejich blízkost potřebujete více než kdy jindy. A nejen členy své vlastní rodiny, ale také vaše přátele. Uvidíte, že vám vyjdou vstříc a budou se snažit vás utěšit, abyste se necítili tolik mizerně. Svěřte se jim a uvidíte, že se o vás postarají stejně, jako byste se o ně postarali vy, pokud by je něco trápilo. Pokud vás mají opravdu rádi, pomohou vám. Nebojte se je pozvat k sobě na návštěvu, nyní potřebujete blízkost každé milující duše.

Začněte cvičit a starejte se o své zdraví

Jedním z nejlepších způsobů, jak rychle zapomenete na bolesti, které vám způsobil bývalý partner rozchodem, je se něčím zabavit. A vy pravděpodobně vyhledáte něco, co zaručeně pomáhá odbourat stres – nikdo nechce být pod stresovým tlakem příliš dlouhou dobu.

Pravděpodobně začnete sami od sebe zdravěji jíst postupem času. Udělejte to hned a uvidíte, jak se vám uleví. Také začněte intenzivně cvičit. Vaše tělo bude potřebovat energii, kterou použije na regeneraci svalů, a pro vás je to výhoda, poněvadž v nejhorších časech po rozchodu budete příliš unaveni na přemýšlení po nocích, a navíc, až si na cvičení zvyknete, budete více sebevědomější, zdravější a vitálnější, což vám může otevřít bránu k novým koníčkům.

Zdroj: lzf / shutterstock

Darujte peníze na charitu

Pečování o ostatní je to, co vás činí šťastnými a co snižuje vaši psychickou bolest. Nyní, když nemusíte kupovat dárky vašemu bývalému partnerovi, můžete tyto peníze věnovat charitě, popřípadě můžete nakoupit věci jako jídlo či oblečení a na charitu to poslat.

Uděláte někomu radost, což si uvědomíte okamžitě po tomto dobrém skutku. Hřejivý pocit vás donutí myslet na dobré věci, které se ve vašem životě odehrály, ne na ty špatné. Navíc, pokud se máte špatně, chcete za každou cenu pomáhat druhým. Tato kombinace z vás dělá dobrou duši, která si zaslouží se mít co nejlépe. Pozitivita je vaše nejsilnější zbraň v boji proti negativním pocitům, tak ji pořádně využijte. Hodně štěstí!

Zdroj článku: