Nejvíce protikladná znamení. Těmto to zpravidla společně neklape

Nejvíce protikladná znamení. Těmto to zpravidla společně neklape
Existují lidé, kteří se sice milují, ale prostě si nejsou souzeni. Je to proto, že existují znamení zvěrokruhu, která k sobě nejsou kompatibilní. Pokud jste ve vztahu se znamením, které se k vám podle hvězd nehodí, může vám to vyjít, ale bude vás to stát nezměrné množství energie a nejrůznějších třecích ploch se stejně nikdy nezbavíte.

Jaká znamení se k sobě absolutně nehodí?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ryby a Rak

Berani, jste horké hlavy, přímočaří a přízemní. Pro citlivá a emotivní znamení, Ryby a Raka, může být vaše přímost příliš.

Býk

Vy jste houževnatí a Býci zase tvrdohlaví, existuje horší kombinace? Pokud se pohádáte, ani jeden z vás nepřizná, že se mýlil.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Lev

Spolu se Lvem patříte mezi dvě nejtvrdohlavější znamení, pokud se neshodnete, nevyhraje nikdo. Navíc Lví povaha zaměřená na pozornost okolí se neshoduje s vaším pomalejším a chladnějším přístupem k životu.

Střelec

Máte duši starého člověka a vždy budete mít raději klid v bezpečí svého domova. Střelec je však pravý opak, vždy bude chtít vyrazit ven a bavit se.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Štír

Ctižádostivá a prudká povaha Štíra může vést k žárlivosti a zášti, což se k vám, rozevlátým a upovídaným Blížencům, prostě nehodí.

Kozoroh

Jako Blíženec jste také velmi bláznivý člověk, který nemá rád rutinu. Kozoroh naopak plánuje každičký detail svého dne a tím vás bude přivádět k šílenství.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Vodnář

Raci, jste hluboce emocionálně založení, a tak pro vás bude chlad a nedostatek emocí Vodnáře příliš strnulý. Vy se chcete usadit a založit rodinu, zatímco Vodnář se svým svobodným duchem na vztahy ani usazování se nevěří.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Štír

Vaše společenská povaha zažehne Štírův přirozený sklon k žárlivosti. Pokud se s ním dáte dohromady, čeká vás spousta hádek ohledně povahy vztahů, které máte s jinými lidmi.

Vodnář

Potřebujete být zasypáváni pozorností a komplimenty. Vodnář vám toto se svojí zdrženlivou povahou nikdy nebude schopen poskytnout v dostatečné míře.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Střelec

Nadevše si ceníte organizace a plánování. Pokud mezi vaše pečlivě rozvržené plány vstoupí Střelec, způsobí to pořádné drama. Pokud Střelec nedokáže zmírnit svou touhu po neplánovaných dobrodružstvích, nebude vám to nikdy fungovat.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Panna, Kozoroh

Zakládáte si na rovnováze a na tom, abyste měli na vše dostatek času. Oproti tomu Panna a Kozoroh rádi pracují rychle. Pokud vám neposkytnou čas navíc, který potřebujete při svém rozhodování, bude pro vás takový vztah nevýhodný.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Váhy, Lev

Jste hluboce inteligentním znamením, ale pokud se dáte dohromady s Váhami nebo Lvem, probudí ve vás to nejhorší. Tato znamení jsou vysoce společenská a svým životní stylem spustí vaši žárlivost a pomstychtivost.

Beran

Společně s Beranem vytvoříte vysoce výbušný pár. Brzy se objeví silné hádky a budete jimi trávit více času než zábavou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Kozoroh, Panna

Jste především průzkumníkem. Dáváte přednost spontánnosti. Kozoroh a Panna však žijí pro práci, plány a řád. Nikdy nebudou souhlasit, když jim v pátek odpoledne nabídnete víkendový pobyt nebo pokud se rozhodnete dělat vánoční nákup na poslední chvíli.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Blíženci

Nemáte čas na rozruch, vaším hnacím motorem je práce. Blíženci příliš mluví a více než tvrdé práce si cení společenského vyžití.

Váhy

I Váhy jsou spíše koketní a upovídané. Trvá jim dlouho, než udělají i ty nejzákladnější úkoly, a to s vaší povahou příliš nesouzní.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Býk

Jste inovátory a s Býkem budete mít problémy. Jeho tvrdohlavost znamená, že není otevřený změnám nebo tomu, aby dělal věci jinak než po svém.

Rak

Své pocity si necháváte pro sebe, a tak příliš neoceníte, jak emocionální dokáže Rak být. Otevřeným projevům smutku i radosti se raději vyhýbáte, zatímco Rak je dává okatě najevo a vám je to velice nepříjemné.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Vodnář, Kozoroh

Ryby, jste mystické osoby, které rádi sní. Chcete žít v pohádce, avšak Vodnář ani Kozoroh nemají na snění čas.

Blíženec, Lev

Jste také poměrně introvertní a uzavření. Okázalost Blíženců a Lva se pro vás může stát příliš dominantní a intenzivní.

„Ve vztahu někdy pouze láska nestačí. Aby byl pár úspěšný, je především třeba najít společnou řeč.“

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.vix.com