Prosinec podle hvězdopraveckých karet – nezabývejte se tím, co nezměníte

Prosinec podle hvězdopraveckých karet – nezabývejte se tím, co nezměníte
Prosinec – pro někoho je to určitý konec před začátkem něčeho nového, jiní to zase tolik neřeší. Ať už patříte k té nebo oné skupině lidí, prosinec s sebou přináší velkou náchylnost ke stresu a úzkostem. Hvězdopravecké karty radí soustředěnost na věci, které můžete ovlivnit, a nezabývat se tím, co stejně nezměníte. Co ale čeká přímo vaše znamení?

Beran

21. 3. – 20. 4.

V prosinci si dejte pozor na to, co říkáte. Aniž byste si to uvědomovali, někteří lidé vás berou opravdu vážně. Nevědomě tak můžete ubližovat tím, co vypouštíte z úst. Raději zůstávejte co nejvíce v tichu a pozorujte ostatní. Vysvětlí se tím mnohé. 

Býk

21. 4. – 21. 5.

Toužíte po chvilce klidu? Čím více se snažíte dokončit všechny věci v práci, tím větší tlak na sebe vyvíjíte. Přestaňte mít přehnané nároky a uvědomte si, že nejste robot. Kolegové už váš stres také nejspíš vnímají a není to nic příjemného. Vezmete si den volna, to pomůže. 

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Válka, finanční krize, zdražování… Tento rok pro vás byl hodně náročný, co se týče negativních informací, které se valí z médií. V prosinci si uvědomíte, že každodenní špatné zprávy velmi ovlivňují vaši psychiku a budete se snažit lépe filtrovat informace, které přijímáte. 

Rak

22. 6. – 22. 7.

V prosinci si budete užívat velký úspěch v práci. Dostanete odměnu, o které se vám ani nesnilo, a také se seznámíte více do hloubky s ostatními kolegy. Nebojte se ukázat své emoce, jelikož na to lidé čekají. Zasloužíte si být konečně šťastní, což se v prosinci vyplní.

Zimní radovánky
Zdroj: Ground Picture / Shutterstock | Zimní radovánky

Lev 

23. 7. – 22. 8.

V prosinci konečně budete mít více času na rodinu. Nezapomínejte, že Vánoce jsou hlavně o tom, aby se lidé setkali, popovídali si a byli spolu. Jestliže nedostanete od někoho dárek, neberte si to osobně, tento člověk na tom může být špatně finančně nebo řeší úplně jiné problémy. 

Panna

23. 8. – 22. 9.

V prosinci se u vás projeví velká empatie. Ze všech koutů se na vás budou hrnout informace o nejrůznějších sbírkách, charitách a jiných aktivitách, které podporují dobrou věc. Důležitá bude informovanost. Když se rozhodnete někomu pomoci, nejprve si o problematice zjistěte co nejvíce, ať máte jistotu, že nevyhazujete peníze jen tak „z okna“. 

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Zkuste se během svátků vyhnout tématům o politice. Zbytečně byste se mohli pohádat s milovanou osobou nebo známým, což by bylo úplně zbytečné. Zkuste vždy raději převést řeč jinam. Nezapomeňte také slovně vyjádřit vděk a lásku těm, kteří si to zaslouží, jelikož to potřebují. 

Štír

24. 10. – 22. 11.

Vaše upřímnost by mohla být na škodu, jelikož pro někoho vyzní velmi negativně. Pokud tedy vyjadřujete svůj názor, zkuste to s mírnou opatrností vůči ostatním. Také vás začne trápit finanční nebo zdravotní problém – ujistěte se, že vše prokonzultujete s odborníkem. Hlavně si nevyhledávejte sami odpovědi na internetu nebo v podivných diskuzích na sociálních sítích, to vám může spíše ublížit. 

Střelec

23. 11. – 21. 12.

V prosinci vás zaskočí problémy v partnerství. Je potřeba, aby se vyjasnily dlouhodobé problémy, které jste ani jeden nechtěli řešit. Najděte si chvilku sami pro sebe a způsob, jak osobnostně růst. Pokud totiž zapracujete na své psychice a mentálním nastavení, prospěje to i vztahu. 

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V prosinci budete o dost klidnější, pokud dokončíte projekty, které řešíte už dlouhodobě. Jen tak si v klidu užijete vánoční čas. Ke konci roku se budete cítit zmatení z toho, jak si nastavit cíle na následující rok. Nenechte se ovlivnit tlakem ostatních a klidně počkejte na plánování až na později, kdy to budete cítit. Potřebujete si hlavně odpočinout. 

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Přestaňte se zavírat do ulity a předstírat, že je všechno v pořádku. V prosinci potřebujete být hlavně s lidmi, kteří vás znají dlouho a mají rádi. Svěříte se blízké osobě s něčím, co vás dlouhodobě trápí. Uvědomte si, že pokud nebudete nikomu říkat, jak se máte, tak si každý vytvoří svůj obraz v hlavě.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

V prosinci se rozhodnete nasadit růžové brýle a ignorovat cokoliv negativního. Není na tom vlastně nic špatného, jen se ujistěte, že nezavíráte oči před pravdou. Před Vánocemi se vám zvýší sebevědomí a dokážete udělat kroky k vytouženému cíli. 

Zdroje článku: