Jaké dvojice bývají v horoskopu problémové? Hodíte se k sobě, nebo ne?

Jaké dvojice bývají v horoskopu problémové? Hodíte se k sobě, nebo ne?
Ptáte se, proč vám váš partnerský život nevychází tak, jak byste si přáli? Nebo naopak hledáte partnera a chcete se vyhnout znamením, která by vám mohla přinést jen starosti? Prozkoumejte s námi nejvíce problémové dvojice z pohledu horoskopu. Zjistěte, které znamení se k vám hodí.

Beran a Rak

Beran je ohnivé znamení, jsou velice energičtí, plní nadšení a odhodlání, rádi riskují a zkouší nové věci. Raci oproti tomu jsou něžní, jemní a křehcí, proto se může stát, že tyto dvě vaše povahy půjde jen těžko vyvážit. Raci mohou beranům připadat nudní a přecitlivělí, naopak pro ně bude těžké zvládnout silnou beraní energii.

Býk a Štír

Býci jsou citliví, mají silné zásady a hodnoty a potřebují mít jistotu, že jsou milováni a mají se na koho spolehnout. Potřebují mít stálé prostředí a rádi se obklopují věcmi, které jsou pro ně jisté. Štíři jim tuto stabilitu a jistotu nedokážou poskytnout, jsou spíše tajuplní a nepředvídatelní. Navíc jsou obě tato znamení velmi žárlivá, což vám také může přinést do vztahu mnoho komplikací.

Blíženci a Vodnář

Tato dvě znamení toho na první pohled mohou mít mnoho společného – obě jsou velmi společenská a komunikativní, ovšem blíženci mají mnohem lepší komunikativní schopnosti a snáze se přizpůsobují novinkám. To dělá vodnářům potíže a často raději zapře své pocity, než aby přiznal, co cítí. Proto mohou tato dvě znamení časem narazit na zásadní potíže v komunikaci.

Lev a Panna

Lvi žijí přítomností, kdežto panny rády plánují do budoucna. To může být hlavním rozkolem ve vašem vztahu. Přestože se vaše povahy mohou na první pohled ideálně doplňovat, nakonec vašemu vztahu hrozí četné hádky kvůli financím a utrácení – lev si bude chtít užívat, ať to bude stát cokoli, a panna bude chtít raději šetřit na budoucnost.

Váhy a Ryby

Obě tato znamení jsou velmi citlivá a empatická. Spojuje je cit pro romantiku a něžnost, ale často tíhnou spíše k fantazijním ideálům. Vašemu vztahu rozhodně nebude chybět romantika, ale můžete narazit na nedostatek realističnosti, kterou do vašeho vztahu ani jeden z vás nepřinese. Na to může váš vztah doplatit.

Střelec a Kozoroh

Kozoroh a střelec jsou tak trochu opaky jeden druhého. Kozoroh je spíše uzavřený a svěřuje se, až teprve se cítí naprosto v bezpečí. Střelec je zase otevřený, společenský – rád a velmi snadno si dělá nové přátele. A zatímco kozoroh touží po tradičním, usedlém životě, střelec neustále vyhledává nové věci a nevydrží dlouho na jednom místě. Nedokážete tak jeden druhému doopravdy dopřát to, po čem touží ten druhý.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.prozeny.cz