Přírodní afrodiziaka, která fungují skvěle. Povzneste se na novou úroveň

Přírodní afrodiziaka, která fungují skvěle. Povzneste se na novou úroveň
Ať už pozorujete nějaké obtíže ve svém sexuálním životě, nebo ne, afrodiziaka vám mohou pomoci. Za jejich užívání se není nutné stydět, právě naopak. I když žádné obtíže nemáte a všechno funguje, jak má, mohou být afrodiziaka pro vás příjemným zpestřením sexuálních hrátek. Vždy se ale vyhýbejte lékům a raději vsaďte na přírodní prostředky. Která přírodní afrodiziaka vás rozpálí nejvíce?

Kotvičník zemní

Téhle bylince se zelená viagra nepřezdívá náhodou. Kotvičník je vhodný pro muže i pro ženy, u mužů podporuje potenci a zvyšuje také hladinu testosteronu, u žen zase dokáže zvýšit hladinu estrogenu. Kromě toho, že tato poměrně nenápadná rostlinka zvyšuje chuť na sex, podporuje také plodnost. Síly se v ní ale ukrývá mnohem více, je plná vitamínu C a zlepšuje krevní oběh. Mimo to se kotvičník využívá i na zvětšování svalové hmoty. Tento zelený dar určitě vyzkoušejte jako první.

Ženšen pravý

O kořenu ženšenu se ví, že je takřka zázračný. Kromě toho, že například obyvatelé Číny již po staletí věří, že je klíčem k dlouhověkosti, ví se o něm, že jde o silné přírodní afrodiziakum. Napomáhá k vyrovnání hormonální aktivity, pomůže s erekcí a také podporuje plodnost.

Zdroj: Autor: Jiang Zhongyan / Shutterstock

Chilli papričky

Co by vás mělo více rozpálit, než ohnivé chilli papričky? Jejich konzumace dodává energii, a co je hlavní, výrazně zlepšují prokrvování, a to se odrazí i na zvýšení citlivosti pohlavních orgánů. Pokud potřebujete zlepšit potenci a podpořit své libido, určitě si dejte k jídlu právě tento ostrý zázrak.

Alkohol ano, či ne?

Na závěr vzpomeňme rozporuplný alkohol. I když alkohol sexuální touhy zvětšuje, činnost mužských pohlavních orgánů může větší konzumace alkoholu zcela pohřbít. V případě, že si ale dopřejete před milováním pouze malou sklenku dobrého šampaňského, všechno bude jinak. Šampaňské s bublinkami totiž také působí jako afrodiziakum, nehleděna to, že kapka alkoholu vždy odbourá všechny zábrany.

Na sexuální aktivitu pak má v neposlední řadě vliv i psychika. Starosti si tak do postele sebou nikdy neberte.

Zdroj:

  • autorský text