Jaká jste Disney princezna podle znamení zvěrokruhu, v němž jste se narodili?

Jaká jste Disney princezna podle znamení zvěrokruhu, v němž jste se narodili?
Disney princezny mohou být kouzelné, ale každá má jiný charakter. Osobnost každé postavy dokonale odpovídá znamení zvěrokruhu. Jaká jste Disney princezna podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Beran (21. března – 19. dubna)

Chováte se naprosto stejně jako Merida ze snímku Odvážná. Také vy se za sebe nestydíte a býváte první, kdo jedná se svou odvážnou a spontánní povahou, což vám dává méně času na rozhodování. Princezna Merida Statečná se vyznačuje stejnou, někdy až přehnaně výbušnou povahou.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše odhodlání a tvrdá práce potřebná k dokončení vašich cílů je podobná charakteru princezny Tiany z filmu Princezna a žabák. Neodmyslitelně k vaší povaze patří šetřit peníze, což se projevilo i na chování princezny Tiany, která si našla dvě zaměstnání, aby si splnila svůj sen.

Blíženci (21. května – 21. června)

Disney verze pohádky Popelka se k vaší osobnosti hodí. Stejně jako Popelka, i vy jste výmluvní a přátelští a uděláte cokoliv chytrým způsobem, abyste docílili svého. Přestože má Popelka vždy spoustu práce, září optimismem, poněvadž dokáže dělat více věcí najednou a u toho stíhá mít tisíce myšlenek.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše princezna je bezpochyby Ariel z Malé mořské víly. Sdílíte s ní vaši milující povahu. Též si spousta lidí špatně vyloží vaše chování, protože vám nevidí do duše a vašich myšlenek. Nicméně jakmile vás lidé poznají, budou si vás vážit po zbytek života.

Lev (23. července – 22. srpna)

Ničeho se nezaleknete a nevzdáte se, když vám někdo začne vyhrožovat. Stejný způsob života si žila i princezna Vaiana, též známá jako Moana. Chcete ochránit vaše nejbližší a přátele, aby se jim žilo dobře.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tvrdě pracujete, protože si zadáváte vysoké cíle a pokud jich nedosáhnete, zklamete sami sebe. Stejné to má i princezna Jasmína, hlavně ve svém vztahu s Aladinem, kdy musí být všechno dokonalé. Stejně jako ona, i vy děláte vše proto, abyste se v budoucnu měli dobře.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste přirozeně chytří a snadno se adaptujete na neznámé situace. Díky své milé povaze kolem sebe máte spoustu přátel, jež obvykle zaujmete na první pohled. Stejné chování lze zahlédnout u Sněhurky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Patříte k jednomu z nejvytrvalejších znamení, jste jako princezna Elsa. Jste hrdí na své činy a schováváte svou pravou stránku za tvrdý krunýř. I vy jdete za čímkoliv, abyste dosáhli svého cíle.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hodí se k Vám princezna Anna z filmu Ledové království. Jste štědří k lidem kolem sebe a chcete, aby vaše rodinné vztahy stály za vaši snahu. Říkáte si, co chcete, což je také případ Anny.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Raya ze snímku Raya a poslední drak je princezna vašeho znamení. Bojujete za své sny a tvrdě pracujete, též chráníte svou rodinu. Děláte jen to, co si myslíte, že vašim blízkým pomůže.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste přátelští a pomáháte pro radost, ne pro peníze. Belle z filmu Kráska a Zvíře je také taková. Jste inteligentní a máte radost, když má radost někdo jiný. Také nadevše milujete svou nezávislost.

Ryby (19. února–20. března)

Jste nejen laskaví, ale v důsledku toho též naivní, což se hodí říci i o Auroře, která je v Disney světě Šípkovou Růženkou. Jste také opravdoví romantici a většinu času strávíte ve snech.

 

Zdroj: