Jaká jste princezna podle vašeho znamení zvěrokruhu? Zubejda, Večernice nebo snad princezna se zlatou hvězdou na čele?

Jaká jste princezna podle vašeho znamení zvěrokruhu? Zubejda, Večernice nebo snad princezna se zlatou hvězdou na čele?
Přemýšlela jste už někdy, jaká princezna s vámi sdílí vaše znamení zvěrokruhu? S jakou princeznou sdílíte společný charakter nejvíce? Ano, podle charakteristiky princezen z pohádek můžeme určit znamení, v němž se narodila. Jaká princezna jste podle horoskopu vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste tvrdohlavá, stojíte si za svým názorem a moudra ostatních vás příliš nezajímají. Stejně na tom je i princezna Adélka z pohádky S čerty nejsou žerty. Stejně jako ona se ani vy nenecháte odradit. Stejně jako princezna Adéla, i vy, pokud se pro něco nadchnete, pokračujete v tom bezhlavě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Líbila se vám princezna Zlatovláska? Pokud ano, můžete si gratulovat, sdílíte s ní vaši povahu. Půvabná vůně domova je i pro vás velice důležitá a jásáte, když můžete něco ovlivnit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Podle horoskopu jste Popelka. Dokážete dělat více věcí v jediný okamžik, pro druhé byste se rozdala a máte dvojí osobnost. Navíc vždy potřebujete zkusit něco nového.

Rak (22. června – 22. července)

Znáte Blanku z Kouzelného měšce? Naslouchá svému vnitřnímu hlasu a oplývá výtečnou intuicí. Ráda pomáhá a vyslechne si cizí starosti. A to je přesně vaše chování.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jste Krasomila z pohádky Pyšná princezna. A co máte společného? Jste obě vyrovnané a charismatické. Nechybí vám ženskost a bez svého prince, který by vás zkrotil, by se všechno muselo točit pouze kolem vás.

Panna (23. srpna – 22. září)

Musíte mít vše dokonalé. Jako princezna Lada z pohádky Princezna se zlatou hvězdou na čele. Jste silná i něžná. Neubráníte se občasnému snění. Stejně jako Lada, i vy milujete pořádek ve všech ohledech. Vždy si svůj postup rozmýšlíte.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste princezna z pohádky Jak se budí princezny, a sice Růženka. Také vy máte rádi životní rovnováhu a harmonii. Pokud máte ještě něco rádi stejně, je to klid a spánek. Jste také inteligentní a pracovití. Zvážíte důsledky svých činů. A to je povaha Růženky.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Znáte pohádku Princ a Večernice? Vy jste ta Večernice. I když Večernice je hvězda, je trpělivá stejně jako vy. Nejednáte v afektu a pro svého milého jste ochotna udělat cokoliv.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Helena z pohádky Šíleně smutná princezna je princezna vašeho znamení. Jste upřímná a nesmíte kolem sebe mít sebemenší náznak lži. Kvůli své upřímnosti se k vám lidé mohou otočit zády, ale na druhou stranu se dokážete bavit o čemkoliv s kýmkoliv.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Byl jednou jeden král... Snad všichni tu pohádku známe. A vy jste přesně jako Maruška. Jste vysoce zodpovědná a moudrá. Stejně jako ona, i vy jste chytrá a nezávislá. Stojíte si za svým slovem.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Čím se vyznačují ženy narozené ve vašem znamení? Jsou inteligentní, nezávislé a hodně nápadné. Stejně jako vy a Zdenička z pohádky Koloběžka první. Milujete život a svobodu, dokud nepotkáte toho pravého. Poté ho budete milovat a stát při něm celý život.

Ryby (19. února–20. března)

Ve svém nitru jste Zubejda z filmu Lotrando a Zubejda. Buďme upřímní, jste podobně citlivá a musíte si ze svých bolestí vyčerpat co nejvíce soucitu ostatních. Na druhou stranu jste silná osobnost. Klíčová pro vás je porozumění a harmonie duší.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.iprima.cz