Princ Harry a vévodkyně Meghan znovu na Netflixu

Princ Harry a vévodkyně Meghan znovu na Netflixu
Co si pro své diváky přichystala královská rodina tentokrát? Harry a Meghan nelení a vrací se na Netflix ani ne měsíc po premiéře jejich dokumentární série Harry & Meghan. Co přinese nový seriál s názvem Live to Lead?

V úvodu prosince byl na streamovací platformě Netflix zveřejněn šestidílný seriál, který odkryl zákulisí Buckinghamského paláce. Princ Harry se se svou manželkou Meghan Markle rozhodl ukázat světu nejen jejich cestu lásky, ale také strasti, překážky a strachy, se kterými se v průběhu let potýkali.

Jak se seznámili? Jak vypadalo jejich první rande? Jaké je to chodit s americkou herečkou, co obnáší randění s britským princem, jak probíhají královská rodinná setkání? Co se nosí? A co se naopak nosit nesmí? Jak se žije pod drobnohledem paparazzi? Proč se báli o život? Proč natočili dokument? Tyto otázky a mnohé další byly ve zmiňovaném seriálu zodpovězeny, nicméně spousta jiných vyplavala na povrch s každým jedním zveřejněným dílem.

Vydání dokumentární série beze sporu vyvolalo poprask a celosvětovou diskuzi. Lidé jsou zvědaví, palác rozzuřený. Harry a Meghan jsou opět celospolečenským tématem. Stojí v centru pozornosti možná více než kdy dříve. Fanoušci série netrpělivě čekají na to, co bude dál, co bude následovat. Přijdou o své tituly? O své pozice v rodině? To zatím nevíme. Nicméně co může sdělit s jistotou je fakt, že se necelý měsíc po svých prvních krůčcích na Netflixu na streamovací platformu vrátí, nikoliv však s dalšími díly Harry & Meghan. Přinášejí nám něco zcela nového!

Harry a Meghan jsou opět celospolečenským tématem. Zdroj: Lorna Roberts / Shutterstock

Poslední prosincový den, tedy 31. 12., pouhých třiadvacet dní po vydání Harry & Meghan bude mít premiéru seriál s názvem Live to Lead. Těšit se můžeme na celkem 7 epizod, při čemž každá z nich by měla trvat necelou půl hodinu, takže ideální stopáž pro pořádný sváteční odpočinek, samozřejmě s cukrovím a třeba i čajem nejen o páté.  

A na co se vlastně můžeme těšit, když ne na pokračování seriálu předchozího? V čem se série nová bude lišit, co nám tito královští rebelové představí?

Seriál by měl věnovat pozornost, jak možná již samotný název Live to Lead napovídá, významným světovým leaderům! Inspirován je samotným životním bojovníkem, odpůrcem rasismu, prvním černošských prezidentem demokratické Jihoafrické republiky, světově proslulým a váženým Nelsonem Mandelou.

Prostřednictvím rozhovorů budou divákům předávány životní zkušenosti a celkový pohled na svět následujících světových osobností:

  • Ruth Bader Ginsburg – soudkyně amerického Nejvyššího soudu, bojovnice za rovnoprávnost
  • Greta Thunberg – aktivistka za změnu klimatu
  • Bryan Stevenson – americký právník a aktivista v oblasti sociální spravedlnosti
  • Jacinda Ardern – premiérka Nového Zélandu
  • Siya Kolisi – kapitán národního ragbyového týmu Jižní Afriky a bojovník proti sociální nerovnosti
  • Gloria Steinem – feministka a aktivistka
  • Albie Sachs – bývalý soudce Ústavního soudu Jižní Afriky a aktivista proti apartheidu