Zuzana (38): Chtěla jsem se zalíbit, a nakonec jsem sklidila jen výsměch. Tohle se vážně nepovedlo

Zuzana (38): Chtěla jsem se zalíbit, a nakonec jsem sklidila jen výsměch. Tohle se vážně nepovedlo
Po rozvodu jsem potřebovala změnu – a také jsem si chtěla zvednout sebevědomí. Náš kolega v práci pořád mluvil o tom, jak strašně sexy jsou holky s kudrnatými vlasy, a mě napadlo, že už jako mladá dívka jsem si přála mít vlasy jako Baby z Hříšného tance. A tak jsem se rozhodla proměnu podstoupit.

Jdi do toho!

Přečetla jsem si i pár článků a došlo mi, že chlapi asi vážně kudrnaté holky rajcují – a já jsem se fakt chtěla líbit. Mám kamarádku kadeřnici, a tak jsem se za ní stavila a o svém nápadu jí pověděla. Byla nadšená, tvrdila mi, jak mi to bude děsně slušet.

Zdroj: Autor: hedgehog94 / Shutterstock

Neznám ženskou, která nikdy netoužila po smyslných kadeřích, které měla právě Baby z jednoho z nejlepších romantických filmů, co znám. S kamarádkou jsme se dokonce úplně zasnily, daly si k tomu víno a ten film si pustily. A bylo rozhodnuto.

Není to už dlouho?

A tak jsem týden na to šla na trvalou. Zatímco před lety mi jiná kadeřnice tvrdila, že moje vlasy se na trvalou rozhodně nehodí, že by takový pokus nemusel dopadnout dobře, moje kamarádka byla jiného názoru – a já jsem jí věřila. Pustila se do díla, povídaly jsme si, nějak jsme se ale zapovídaly a mně došlo, že už to na hlavě mám možná moc dlouho. Ona však tvrdila, že to dlouho není, že nám být v klidu, a tak jsem byla. Přece je to odbornice, říkala jsem si.

Ukaž mi vysvědčení!

Pak jsem se ale uviděla v zrcadle. Tak takhle Baby z Hříšného tance nevypadala, takhle vypadají ovce těsně před stříháním! Trvalá se nepovedla, měla jsem to hrozné, a hlavně se s tím už nedalo nic udělat. Požádala jsem kamarádku, aby mi ukázala své vysvědčení z učňáku, protože tohle mi na hlavě přece nemohla vytvořit profesionální kadeřnice. No ale bohužel vytvořila.

Tak takhle Baby z Hříšného tance nevypadala, takhle vypadají ovce těsně před stříháním!

Když jsem se pak ukázala v práci, všichni málem pukli smíchy.

Tento článek vychází z příběhu zaslaného do naší redakce. Z důvodu ochrany soukromí našich čtenářů byla všechna v článku uvedená jména pozměněna. Použité fotografie jsou pouze ilustrační.