Přešlapy vévodkyně Meghan. Čím si bývalá herečka znepřátelila obyvatele Velké Británie

Přešlapy vévodkyně Meghan. Čím si bývalá herečka znepřátelila obyvatele Velké Británie
Vévodkyně Meghan porušila již řadu tradic královské rodiny, právě proto není u mnoha lidí oblíbená. Zpočátku působila skvěle, zdálo se, že by mohla udělat pokrok v modernizaci královské rodiny. Meghan je totiž míšenka, živí se herectvím a je rozvedená. V začátcích působila uvolněně a sympaticky, postupem času však neunikla rozbrojům a neshodám.

Narození syna Archieho

Tato radostná událost měla za následek hned několik výrazných přešlapů. Tím prvním bylo, když nastávající maminka vyrazila přes oceán za Serenou Williamsovou na takzvanou baby shower, což je oslava s luxusními dárky pro dítě. Vše působilo až příliš okázale a Meghan projevila své hollywoodské manýry. Na cestu totiž využila soukromý tryskáč, náklady se tak vyšplhaly na 250 tisíc liber. Samotný porod pak celou věc nevylepšil. Meghan totiž odmítla tradiční vyvěšení oznámení porodu na branách Buckinghamského paláce. Při oficiálním ohlášení, že vévodkyně začala rodit, už bylo dítě na světě, což se ukázalo až později.

Rozhovor plný stížností

Meghan společně s Harrym poskytli otevřené interview, a to nedlouho poté, co si Harry postěžoval, že jeho žena je pronásledována. V tomto rozhovoru nechybělo výrazné stěžování si na to, jak je těžké plnit své předepsané role, jelikož se nikdo nestará o to, zda se cítí v pořádku. Avšak známé nepsané pravidlo královské rodiny říká, že by si neměli stěžovat. Zajímavostí také je, že tento rozhovor, jenž byl dotován miliony liber, poskytli v Africe.

Privátní Vánoce

Královský pár si udělal vánoční výlet do Kanady. Rozhodli se tedy, že Vánoce nechtějí trávit s královskou rodinou, nýbrž soukromě. Právě to je považováno za vznik plánu, který spočívá v odstřihnutí se od klanu Windsorů. Meghan a Harry se tak zřejmě rozhodli jít zcela vlastní cestou, aniž by se podíleli na událostech královské rodiny.

Meghan přinesla do královské rodiny mnoho kontroverze a zřejmě nemá problém prosadit si svůj vlastní názor. Na úkor toho však ztrácí oblíbenost a zajistila si tak pozornost bulváru.