Jaká je vaše povaha podle velikosti oblečení?

Jaká je vaše povaha podle velikosti oblečení?
Věděli jste, že velikost vašeho oblečení může vypovídat o vaší osobnosti? V tomto článku si můžete přečíst něco málo o sobě, ale nezapomeňte, že všechny osobnosti jsou krásné!

XS a menší

Oblékají se tak, aby vyjádřily svou individualitu. Nevybírají si oblečení podle toho, co je vhodné, obecně přijímané nebo tradiční. Hledají věci, které souzní s jejich hodnotami a jedinečným vkusem. Pokud jsou fanoušky anime, budou pravděpodobně hledat trička se svými oblíbenými anime postavičkami. Pokud mají rádi klasickou literaturu, mohou se oblékat ve stylu období, ve kterém vycházejí jejich oblíbené knihy. ENFP a INFP, často volnomyšlenkářské typy, mají tendenci přitahovat módu, která je poněkud romantická, osobní a neobvyklá.

XS: Oblékají se tak, aby vyjádřily svou individualitu, zdroj: Krakenimages.com / Shutterstock

S

Chtějí mít vzhled, který vystihuje jejich kreativní osobnost, ale přesto působí vhodně a klasicky. Často je přitahuje romantické, nápadné oblečení, mohou se však dopustit chyby, že si koupí oblečení, které se jim vzhledově líbí, aby později zjistili, že je nepohodlné nebo jim nesedí tak dobře, jak by si přáli. Tyto typy se pravděpodobně budou oblékat do klasického nebo romantického stylu, ale s nějakým akcentem, který pro ně symbolizuje něco důležitého. Mohou si například vzít základní černé šaty, ale doplnit je neobvyklými náušnicemi s drahými kameny.

M

Tyto typy se oblékají tak, aby dosáhly svých dlouhodobých cílů. Protože nesnášejí průměrnost, mají tendenci oblékat se podle módy, která jim dodává zdání úspěchu. Ve jménu efektivity budou mít také pravděpodobně minimalistický šatník s kombinovatelnými kousky, které mohou snadno kombinovat bez velkého přemýšlení a zvažování. Občas si pořídí nějaký individuálnější kousek oblečení, který si obléknou, když nejsou v práci. To platí zejména v době, kdy jsou v pubertě nebo ve vyšším věku.

L

Mají tendenci vypadat stylově. Touží po vzhledu, který je zároveň pohodlný, ale dokonale sladěný a sexy. Jsou to typy, díky kterým vypadají roztrhané džíny jako stylové prohlášení a vysoká móda. Jejich šatník je plný kousků, které pro ně něco významného znamenají nebo evokují jejich individualitu a pohled na život. Každý akcent, barva a textura mají vytvořit celkovou estetiku, která vystihuje něco významného o jejich osobnosti.

XL: Tito lidé nevidí smysl v plýtvání penězi na trendy, zdroj: T.Den_Team / Shutterstock

XL a větší

Pohodlné a klasické, časem prověřené styly jsou to, po čem touží. Tito lidé nevidí smysl v plýtvání penězi na trendy, které se objevují v poslední době. Chtějí si kupovat vzhled, který bude módní nyní a bude módní i za deset let. I když si možná občas impulzivně koupí módní akcent nebo tričko, jejich šatník se obvykle skládá ze spolehlivých obleků, džínů, pohodlných svetrů nebo prodyšných bavlněných šatů (pokud jsou samozřejmě typ, který nosí šaty). 

Je pro nich důležité, aby vypadali co nejlépe, a obvykle dbají na to, aby všechny jejich stylové součásti spolu ladily. Své oblečení také rády zvýrazňují krásnými akcenty, jako jsou diamantové náušnice, kožené kabelky nebo elegantní hodinky.