Jaká je vaše povaha podle oblíbené barvy oblečení?

Jaká je vaše povaha podle oblíbené barvy oblečení?
Móda je o sebevyjádření. Vybíráte si oblečení, které se vám líbí. Toužíte po tom, aby vaše oblečení říkalo něco významného světu kolem vás. Co o vás říká barva vašeho oblečení?

Černá pro sofistikovanost

Sofistikovaná, stylová a klasická. Každá žena by měla mít své malé černé šaty. Působí autoritativně a silně a zároveň zůstávají elegantní. Dejte si však pozor, abyste se nechytila do pasti celočerného šatníku. Používejte černou barvu k vyjádření jednoho aspektu své osobnosti, ne k zakrytí všech barev, které chcete sdílet.

Šedá pro rovnováhu

Neutrální, jemná a vyvážená. Přidáním nádechu šedé do svého outfitu vyniknete ze všech správných důvodů. Patří mezi dvě výrazné, dramatické barvy – černou a bílou. Šedá se tedy skvěle hodí k doplnění výrazných kousků s neutrálním tónem. Šedou barvu používejte střídmě, abyste působili sebevědomě a sofistikovaně.

Díky modré můžete vypadat také nezávisle a chytře, zdroj: indira's work / Shutterstock

Modrá pro pozitivitu

Klidná, vyrovnaná a pozitivní. Díky modré můžete vypadat také nezávisle a chytře. Uklidňující tóny modré působí lehce a uvolněně, podobně jako otevřená obloha. Na jaře a v létě mohou jasně modré odstíny rozzářit váš šatník. Po dlouhé zimě mu dodají svěží život.

Pro jemnější efekt použijte ve svém šatníku světle modrou, vodovou a tyrkysovou. Nabízejí klidný pocit modré bez silnějších rysů.

Fialová, která vzbuzuje respekt

Sytá, královská a umělecká. Bohatství fialové nevyjadřuje pouze bohatství. Prozrazuje také hlubokou osobnost, naplněný vnitřní život nebo silného tvůrčího ducha. Intenzivní fialová odkazuje na krále minulých staletí. Propůjčuje vám královskou atmosféru, která si žádá respekt a pozornost.

Červené šaty z vás dělají střed pozornosti, zdroj: HighKey / Shutterstock

Červená k odvaze

Intenzita, dominance a vášeň. Pokud rádi nosíte červenou, jste pravděpodobně extrovertní, společenský člověk. Červené šaty z vás dělají střed pozornosti.

Růžová pro mladistvou energii

Energická, veselá, zábavná. Světlejší červená a růžová vyjadřují zmírněnou verzi intenzity červené. Růžová je plná mladistvé energie, ale nabitá zábavou namísto smyslné vášně červené.

Žlutá a oranžová dodává inspiraci

Veselá, inteligentní a jasná. Žlutá je inspirativní barva, která vám pomůže udržet si pozitivní zaměření. Strávíte-li den s přítelem, který nosí žlutou barvu, bude se vám jistě zdát vše o něco jasnější. Kreativní, společenská a ambiciózní. Když budete nosit oranžovou, stanete se ozdobou večírku.

Zelená, je také symbolem úspěchu a peněz, zdroj: MaxFrost / Shutterstock

Zelená pro život

Přirozená, léčivá a klidná. Zelená je barva, která vás obklopuje v přírodě. Je také symbolem úspěchu a peněz. Pokud chcete působit charismaticky a okouzlujícím dojmem, noste zelenou. Lidé budou přitahováni vaším přirozeným, zemitým stylem. Tmavší tóny odrážejí les nebo drahé kameny. Světlejší zelená je osvěžující a plná života – jako tropická voda nebo čerstvé květiny.

Bílá říká sebevědomí

Čistá, svěží a nová. Nošení bílé barvy vyžaduje sebedůvěru. Říká světu: „Dívám se na věci nově. Jsem připraven na všechno.“ Ostatní vás budou vnímat jako pozitivní a odvážné, když budete nosit bílou. Nepovažujte ji za nudnou nebo obyčejnou. Bílá je jednoduchá, a přesto silná.

Zdroje článku: