Dobře zvolený lak na nehty dokáže ovlivnit to, jak působíte na ostatní

Dobře zvolený lak na nehty dokáže ovlivnit to, jak působíte na ostatní
Denně si s někým podáváme ruce a navazujeme kontakty. Lidé se často dívají na pozici rukou a s tím i na nehty – a hodnotí podle nich vaši osobnost a rozpoložení. Pojďte si přečíst, co na vás může prásknout barva vašich nehtů.

Modrá

Modré nehty jsou rozhodně výzva a vy máte výzvy nadevše ráda. Občas vás brzdí vaše introvertní část, ale ta stránka, co touží po adrenalinu, obvykle vyhraje. Máte šílené nápady, nad kterými zůstává někdy rozum stát, ale vaši nejbližší si už zvykli. Nezkazíte žádnou srandu, máte duši dobrodruha. Jste velice ráda obklopena lidmi, ale poté potřebujete den až dva na restart. Pak jste zase připravena rozdávat energii.  

Černá 

Vnitřní síla, sebevědomí a láska, kterou hýříte kolem sebe. Tři základní vlastnosti, které vás definují. A taky takto působíte na okolí, ale vy víte, že uvnitř bojujete se svými démony a rozličnými strachy. Nicméně pro ostatní byste se rozdala, proto čas od času nasadíte masku s úsměvem a jdete bavit ostatní. I přes váš vnitřní smutek. 

Červená 

Letitá stálice mezi nehty – jestli něco nevyjde z módy, tak je to červený lak na nehty. Dodá sebevědomí a doplní jakýkoliv outfit. Vy ho máte ráda, protože je znakem jistoty. Nemusíte mít mnoho změn v životě. Spíš máte ráda vaše denní rituály, na které se dá spolehnout. Stejně jako na červený lak na vašich nehtech.  

Červený lak dodá sebevědomí a doplní jakýkoliv outfit. Zdroj: svitlini / Shutterstock

Zelená

Milujete přírodu a dáváte to najevo i vaší barvou nehtů. Věříte, že není lepší odpočinek než procházka v lese. Váš sen je koupit si dům někde daleko od civilizace. Není to tak, že byste je neměla ráda, jen je přespříliš nevyhledáváte a dáváte přednost zvířatům. Máte sobě blízký okruh přátel a rodiny. Ten vám stačí a cítíte se mezi nimi komfortně.  

Fialová 

Fialová je unikátní barva – stejně unikátní jako vy. Stojíte trochu mimo, ať už myšlením či postoji vůči aktuálním tématům. Ráda se účastníte diskuzí a orientujete se v mnoha rozličných odvětvích. Jste sečtělá, večery ráda trávíte s knihou v ruce. Čas od času si ráda od tohoto způsobu života odpočinete a vyrazíte se pobavit a načerpat energii z trochu jiného prostředí, než jsou knihy.

Žlutá

Barva slunce a naděje. Přesně naději, i v těch nejtěžších chvílích, dokážete přenést na své blízké. Jste vyhledávanou vrbou pro vaši rodinu, ale i kamarády. Znáte slasti i strasti ostatních, ale nikdy je nikomu nevyzradíte. Proto jste i dál oblíbenou osobou a takovým rodinným psychologem. Dávejte si pozor i na svoje mentální zdraví a i to nezapomínejte opečovávat.