Jaká jste postava z knih podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Jaká jste postava z knih podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Postavy z knih jsou naše inspirace a pomáhají nám uniknout z reality i přečkat nejtěžší chvíle našeho života. Toužíte zjistit, která postava z knih jste vy? V nalezení odpovědi vám pomůže astrologie.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste Huckleberry Finn z knižního románu Dobrodružství Huckyberryho Finna od autora Marka Twaina. Stejně jako hlavní postava, také vy můžete být zaujatí a jednat impulzivně. Přesto jste velkorysí, co se týče vašeho přesvědčení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Katniss Everdeen ze série Hunger Games od Suzanne Collinsové s vámi sdílí tvrdohlavost a všechno si musíte dělat po svém. Stejně jako ona, i vy byste se kvůli svému partnerovi zapojili do hry, kde je téměř nulová šance na přežití, což symbolizuje vaši oddanost v lásce.

Blíženci (21. května – 21. června)

Jste jako Alenka z knih Alenka v Říši divů a Through the Looking-Glass od autora Lewise Carrolla. Pokud se dostanete do cizí oblasti, hned se vydáváte tuto oblast prozkoumat. Pokud se máte rozhodnout, často vybíráte nesprávné řešení.

Rak (22. června – 22. července)

Váš svět je v knize Čaroděj ze země Oz od L. Franka Bauma. Dorothy Galeová je odraz vaší duše. Je loajální a stará se o rodinu a přátele.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud byste byli knižní postava, byli byste výplodem fantazie J. K. Rowlingové, a sice Harry Potter ze stejnojmenné knižní série. Jste odvážní a loajální ke svým přátelům, stejně jako Harry.

Panna (23. srpna – 22. září)

Hvězdy nám nepřály je kniha od autora Johna Greena, kde se vyskytuje vaše postava Hazel Grace Lancasterová. Přestože trpí rakovinou, chová se, jako by měla vše pod kontrolou.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste přirozeným diplomatem, stejně jako Atticus Finch z knihy Jako zabít ptáčka, jejímž autorem je Harper Lee. Dáváte přednost míru před chaosem, což je hlavní vlastnost této hlavní postavy.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Holden Caulfield jste ve své podstatě vy. Tuto postavu vymyslel J. D. Salinger a ztvárnil ji ve své knize Kdo chytá v žitě. Je nedůvěřivá k ostatním a uzavírá se do sebe.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vyhoďme ho z kola ven je román spisovatele Kena Keseyho a vyskytuje se v něm postava R. P. McMurphy, která s vámi sdílí touhu po svobodě a dobrodružství.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pan Darcy z románu Pýcha a předsudek od autorky Jane Austenové je postava, která s vámi sdílí mnoho vlastností. Pokud jste špatně pochopeni, můžete mít diktátorské sklony a také se stát namyšlenými a nedůvěřivými.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste svým způsobem jiní a chcete být pochopeni, což se ne vždy daří, stejně jako Victor Frankenstein z knihy Frankenstein, napsané autorkou Mary Shelleyovou.

Ryby (19. února – 20. března)

The Great Gatsby od autora Francise Scotta Fitzgeralda obsahuje postavu, s níž se můžete ztotožnit. Je to samotný Jay Gatsby, který je soucitný a extrémně oddaný stejně jako vy.

Zdroj článku: