Poselství na rok 2023 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu

Poselství na rok 2023 pro jednotlivá znamení zvěrokruhu
Jaký pro vás bude tento rok? Co všechno si pro vás osud přichystal? Horoskop vám podle vašeho znamení odhalí, jestli budete mít štěstí, nebo se budete potýkat s nečekanými a nepříjemnými překážkami.

Bude pro vás tento rok jednoduchý, nebo plný výzev a překážek? Podívejte se na to, co si nový rok připraví pro jednotlivá znamení. Možná vás čeká štěstí v lásce nebo pracovní úspěchy. Horoskop vás navede, jakým směrem by se měla soustředit vaše pozornost.             

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Hlavní poselství pro tento rok: Váš příjem snadno poroste.

V tomto roce budete čelit nepříjemným překážkám. Ty se sice mohou zdát jako nepřekonatelné, ale dobrou zprávou je, že vás po celý rok bude provázet dostatek energie i na zvládnutí takto náročných situací. Čeká na vás také vysněná práce nebo povýšení, což se pozitivně odrazí na tom, že váš příjem poroste, takže nebudete mít zbytečné vrásky kvůli zdražování.        

Býk (21. 4. –⁠ 20. 5.)

Hlavní poselství pro tento rok: Změny vám půjdou v tomto roce jako mávnutím kouzelného proutku.

I přesto, že změnám nijak neholdujete, připraví si pro vás život v tomto roce hned několik změn a novinek. Nebraňte se jim a dejte šanci novým věcem, protože pak to pro vás bude výrazně jednodušší a všechno se bude ubírat správným směrem. Důležité bude hodit za hlavu minulost a nezanedbávat odpočinek, ať si zbytečně nevypotřebujete vnitřní baterii.

Život si pro vás připraví nějaké novinky, užívejte si každý den. Zdroj: ABO PHOTOGRAPHY/ Shutterstock

Blíženci (21. 5. –⁠ 21. 6.)

Hlavní poselství pro tento rok: Odpusťte si své chyby a všechno půjde lépe.

Jako Blíženec máte často problém s přehnanou sebekritikou. Myslíte si, že neděláte dost, i když se téměř neustále perete s celou řadou překážek, které vám život staví do cesty. V tomto roce se však zkuste zaměřit na to, že si budete užívat to, co máte a co se vám podařilo, protože toho rozhodně není málo. Tím, že se zaměříte na sebe a odbourání vlastního stresu, začnete i více harmonicky působit na okolí.

Rak (22. 6. –⁠ 23. 7.)

Hlavní poselství pro tento rok: S lehkostí nechte minulost za sebou a uleví se vám.

Tento rok pro vás bude hodně turbulentní. Chvílemi budete zažívat velké úspěchy, ale zároveň se budete potýkat s problémy. Nesmíte jim však věnovat tak velkou pozornost, a hlavně se netrestejte za chyby z minulosti, protože si pak všechno zkomplikujete. Klacky pod nohy vám bude házet i konkurence. Zkrátka tento rok pro vás bude mít to dobré, ale i to horší. Bude záležet na tom, na co se budete víc soustředit.

Lev (23. 7. –⁠ 23. 8.)

Hlavní poselství pro tento rok: Držte se pozitivních myšlenek, pomohou vám.

V tomto roce budete čelit mnoha různým změnám. Ty budou přicházet ze všech stran, a dokonce se do toho přidají i některá tajemství, která se vám podaří odhalit. Soustředit se budete hlavně na práci, což je naprosto v pořádku, jen si dejte pozor, ať nezapomenete na odpočinek a dovolenou. Pomůže vám to načerpat energii pro nové výzvy.

Panna (24. 8. –⁠ 23. 9.)

Hlavní poselství pro tento rok: Vytvořte si novou představu o svém životě.

Nikdy není pozdě na změnu a v tento rok pro vás bude skvělou příležitostí k transformaci podle vašeho gusta. Dejte si trochu záležet na objevení toho, co vás baví a naplňuje. Přesně tímto směrem se vydejte a sledujte, jak vám štěstí pomáhá. Pozor si však dejte na to, že ostatní mohou prohlédnout vaši manipulaci a občas podivné intriky.

Váhy (24. 9. –⁠ 23. 10.)

Hlavní poselství pro tento rok: Nebojte se měnit své myšlenky.

Říká se, že moudří lidé se nebojí měnit své názory a myšlenky. A přesně tohle pro vás bude platit i v následujícím roce. Připravte se na to, že budete muset udělat revizi některých starších zvyků i vztahů. Něco odložit a jiné naopak přidat. Snažte se pěstovat lásku a pozitivní emoce a striktně se vyhýbejte situacím, ve kterých vám není dobře. Čekají vás hlavně překážky v lásce, ale po jejich překonání zpravidla přijde cenné uvědomění. 

Váhy by měly podporovat lásku a pozitivní emoce. Zdroj: G-Stock Studio/ Shutterstock

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Hlavní poselství pro tento rok: Buďte rádi sami sebou.

Občas se až zbytečně nemáte rádi a ubíráte si na sebevědomí. Snažte se tento rok zaměřit hlavně na sebelásku a pěstujte si svou vlastní hodnotu. A to přes malé skutky i větší úspěchy v podobě sebevzdělání a práce na kariéře. Do cesty se vám mohou postavit závistiví a žárliví lidé. Pozor si dejte také na toxické vztahy, které vás mohou tento rok obzvlášť vyčerpávat.      

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Hlavní poselství pro tento rok: Dokážete být v jednotě se všemi bytostmi.

V tomto roce půjde především o lásku. Bude se jednat o hlavní emoci, která vás bude provázet každými většími okamžiky. Aby se vám však mohlo podařit najít nový vztah, musíte hodit za hlavu minulost a napojit se na okolní energii. Když to dokážete, velmi dobře se vám povede. Po stránce finanční si však dejte pozor hlavně na druhou polovinu roku.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Hlavní poselství pro tento rok: Jste v harmonii po všech stránkách.

Daří se vám udržovat harmonii ve všech oblastech vašeho života. Občas to dá tento rok docela zabrat, ale když se naučíte brát problémy s větší lehkostí, nebudete mít žádný problém. Čeká vás rok plný práce a cestování. Pozor si dejte na zbytečné starosti, které vám ubírají energii. A ta vám může chybět někde jinde, tak se snažte doplňovat své vnitřní baterie.

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

Hlavní poselství pro tento rok: Vzdejte se špatných myšlenek na minulost.

Srovnat se s chybami a špatnými změnami ve vašem životě je sice složité, ale když to zvládnete, vrátí se vám to v pozitivním slova smyslu. Tento rok budete muset hodně pracovat na vztazích i v práci, vaše úsilí se vám však vyplatí. Jen si dejte pozor, ať se nenecháte unést mylnými představami a přehnanými sny.         

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

Hlavní poselství pro tento rok: Pěstujte svůj vnitřní klid a mír.

Okolí na vás bude klást velké nároky, ale vaše sebevědomí a vnitřní klid budou neoblomné. Jen si dejte pozor na pocity beznaděje, které vás mohou občas nečekaně překvapit. V tomto roce dejte na svou vnitřní intuici a osud vám už pomůže. Čeká vás velký posun ve vztahu a lásce obecně. Pracovní oblast však může spíše stagnovat na jednom místě.

Zdroje článku: