Partnerský horoskop na 1. červencový víkend: Blíženci budou upovídaní, Váhy naštvou partnera

Partnerský horoskop na 1. červencový víkend: Blíženci budou upovídaní, Váhy naštvou partnera
Náladovost bude hlavní nepřítel vztahů tento týden až do soboty. Dejte si pozor na to, co říkáte, a uvědomte si, že ne vždy musíte mít pravdu. K této myšlence budete tíhnout, poněvadž Měsíc se přesouvá do vlivu Lva. V neděli by se mělo vše zklidnit. Přečtěte si váš horoskop, abyste věděli, co vás čeká.

Beran (21. března – 19. dubna)

V pátek večer můžete pocítit potřebu stát se dominantním partnerem. Pozor na toto chování, může vést k rozpadu vztahu, pokud to přeženete. Vaše energie bude pokračovat obdobně i v sobotu. V neděli se vaše myšlenky uklidní a vrátí se do normálu, je možné, že budete chtít napravit své chyby.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pátek a v sobotu si dejte pozor na své výkyvy nálad. Partner nemusí rozumět všemu, co se mu snažíte naznačit. Místo zbytečných slov se snažte využít svou nyní zvýšenou kreativitu, jak mu oznámit to, co mu chcete říci. V neděli se vám uleví, vzbudíte se totiž s pozitivní energií.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento víkend si budete chtít s partnerem stále povídat. Máte toho na srdci tolik, že by vám celý víkend nestačil. Buďte trpěliví, pokud váš partner nebude mít dobrou náladu, a pokuste se ho rozveselit, tento víkend máte tu sílu to dokázat. V neděli se budete chtít setkat se svou rodinou.

Rak (22. června – 22. července)

V pátek se probudíte s pocitem, že tento víkend se nemůže nic pokazit. Svého partnera si budete hýčkat. Bohužel již v sobotu se vám může vztah vymknout kontrole, pokud nebudete soustředění. Chcete-li krásný víkend, nesoustřeďte se pouze na partnerovy potřeby, ale také na své vlastní.

Lev (23. července – 22. srpna)

Abyste udrželi vztah ve správné rodině, nesmíte příliš přehánět. Měsíc pod vlivem vašeho vlastního znamení vás sice bude navádět říkat věci takové, jaké ve skutečnosti nejsou, vyřčení poupravené pravdy by vás však mohlo s partnerem rozhádat. Neděle vám může přijít beznadějná, ovšem blýská se na lepší časy.

Panna (23. srpna – 22. září)

V pátek se probudíte s dobrou náladou, jakmile si vybavíte váš sen, což ocení i váš partner. Uděláte si na něj čas. Vaše intuice a citlivost jsou prohloubeny. Romanticky strávenému víkendu opravdu nic nebrání. Na neděli jste si vytvořili dlouhý seznam úkolů, nyní se však budete věnovat svému partnerovi.

Váhy (23. září – 23. října)

V pátek na svého partnera nebudete mít příliš mnoho času, budete si přát ho strávit s jinými lidmi, na nichž vám také záleží. To se vašemu partnerovi líbit nebude, proto se můžete v sobotu „těšit“ na jeho průpovídky. To způsobí, že v neděli se mu budete vyhýbat, chcete ji mít poklidnou.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V pátek nebudete mít na svého partnera čas ani náladu, dařit se vám bude v jiné životní oblasti, proto partnera začnete ignorovat. To může vést k hádce, která může nastat v sobotu. Celou neděli budete mít čas napravit vaši chybu a uznat, že váš partner není jediný, kdo ve vztahu chybuje.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Váš vztah bude jakžtakž dobrý, avšak v sobotu si dejte pozor na drobné neshody s vaším partnerem. S vaší milovanou osobou nebude přes víkend příliš kloudná řeč, avšak v neděli si k vám sama přisedne a požádá vás, abyste naplánovali společnou dovolenou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Až v pátek dokončíte svou práci, budete mít náladu mazlit se celou noc s vaším partnerem. Udělejte vše pro to, abyste se mu věnovali naplno, jinak v sobotu vám může vyčíst, že ho již nemáte tak rádi jako dříve. To může způsobit, že v neděli se začnete zajímat pouze o práci.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V pátek budete mít mazlivou náladu, která vám vydrží celý den. Nic vás nemůže rozhodit. To se změní v sobotu, kdy vaše myšlení bude spíše negativní. Pozor na četné hádky s partnerem. V neděli se situace uklidní a vy začnete pracovat na nápravě.

Ryby (19. února – 20. března)

S partnerem se hodně nasmějete, ovšem již v sobotu se situace změní. Přestanete ovládat svou fantazii, budete ji zaměňovat za intuici, což ve vztahu způsobí nemalé problémy. V neděli se opět ocitnete nohama pevně na zemi a uvědomíte si, co jste udělali špatně, a pokusíte se o nápravu.

Zdroj článku: