Partnerský horoskop na 4. listopadový týden: Štíři budou zábavní, Panny zlepší vztah

Partnerský horoskop na 4. listopadový týden: Štíři budou zábavní, Panny zlepší vztah
Merkur a Venuše v pondělí budou mít velký vliv na naše přesvědčení, ale také osvětlují komunikaci s partnerem. V úterý vstoupí Slunce do vlivu Střelce a ve středu nás čeká novoluní pod vlivem stejného znamení, což nám umožňuje zlepšit situaci ve vztahu. To ovlivní naše chování k partnerovi po celý tento týden. Na co se ve vztahu můžete těšit vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Pondělí je ideálním dnem pro společný výlet, náramně si ho užijete. Poslouchejte svou intuici, pokud vám vnitřní hlas řekne, že můžete vztah zlepšit, je to pravda. Do středy se budete snažit, aby s vámi byl partner spokojený. Ve čtvrtek vymyslíte překvapení pro partnera, díky němuž si vás partner začne více vážit.

Býk (20. dubna – 20. května)

V pondělí pocítíte silnou chuť na vašeho partnera, noc bude příjemná. Přes den si s ním popovídáte o tématech, která vás zajímají. Od úterý budete odhalovat nedostatky ve vztahu a budete je řešit, čímž docílíte zlepšení vztahu. Vaše myšlenky o partnerovi budou hodně pozitivní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete mít potřebu pro flirtovat se svým partnerem celé pondělí. Taková konverzace vás bude bavit a uspokojí vaši mysl. Od úterý se budete snažit vztah ještě zlepšit, na partnerovi si totiž všimnete něčeho výjimečného, čímž se pro vás stane opět přitažlivým a neodolatelným.

Rak (22. června – 22. července)

V pondělí svému partnerovi hodně pomůžete, za což vám bude hodně vděčný. Užijete si s ním veškerý čas. Od úterý si můžete spolu najít nový koníček, který bude bavit vás oba. V sobotu budete nejromantičtější, rande je v tento den vhodné. Je čas si opět vyjádřit lásku.

Lev (23. července – 22. srpna)

Romantika se v pondělí projeví naplno. Také pečování o děti vás s partnerem sblíží. Pokud nemáte své vlastní děti, nabídněte známým pohlídání jejich dětí. Pokud partnera chcete překvapit romantickou schůzkou, středa je nejlepší den. Následující dny kreativně podpoříte vašeho partnera.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pondělní den symbolizuje vaši psychickou pohodu, s partnerem budete mluvit v klidu. Je také možný společný výlet za rodinami vás obou. V úterý přijdete se skvělým nápadem, jak zlepšit váš domov, a sdělíte partnerovi podrobnosti, čímž budete mít celý týden co dělat a také se skvěle pobavíte.

Váhy (23. září – 23. října)

V pondělí nadchnete svého partnera svou neobvykle silnou slovní zásobou. Komplimenty budou součástí vašeho společného rozhovoru. V úterý pozvete partnera na výlet na místo, které ho vždy fascinovalo a které se líbí i vám. Vaše touha po cestování s partnerem potrvá do neděle.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nyní budete bezstarostnější než kdy dříve, což vás s partnerem sblíží. V pondělí budete otevřeni hrátkám a pobavíte se u nich. Od úterý se váš vztah s partnerem ještě zlepší, nebude vám vadit si hrát na role. Tento týden se v partnerském životě budete cítit naprosto uvolnění a šťastní.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

K partnerovi se již v pondělí budete chovat mile a budete s ním komunikovat o svých myšlenkách. Vyslechnete si též jeho názor. Od úterý si postupně začnete uvědomovat, že jste se k partnerovi v poslední době nezachovali mile a spravedlivě. Tento týden budete pracovat na nápravě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

V pondělí si budete chtít s partnerem dlouze povídat, budete to brát jako upevňování vztahu. Od úterý si v důsledku toho začnete uvědomovat, že nejste ve vztahu tak bezchybní, jak jste si původně mysleli. Po zbytek týdne nad tím budete přemýšlet a budete jednat tak, abyste tyto chyby odstranili.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

První den v týdnu budete mít chuť říci partnerovi, co všechno se vám na něm líbí. Pocítíte lásku a budete to chtít dát partnerovi najevo. Od úterý si začnete všímat toho, že se svým partnerem toho máte společného mnohem více, než jste si doposud mysleli. Rande je vhodné kterýkoliv den v týdnu.

Ryby (19. února – 20. března)

Je více než pravděpodobné, že v pondělí upřednostníte romantiku. Jen si dejte pozor, abyste ji zažili se svým partnerem. Od úterý si pořádně rozmyslete, co ve vztahu vlastně chcete – úterý až neděle jsou totiž dny vašich splněných přání. Partner vám bude naslouchat více než obvykle.

Zdroj článku: