Partnerský horoskop na víkend 18. - 19. září: Romantika, pohoda nebo hádky?

Partnerský horoskop na víkend 18. - 19. září: Romantika, pohoda nebo hádky?
Některá znamení si tento víkend užijí mnoho legrace a zábavy, někdo si však musí vyjasnit spory a nepříjemnosti. Co čeká tento víkend právě vaše znamení?

Beran

Projevte svou odvahu a pokuste se upoutat pozornost osoby, na kterou myslíte. Neseďte doma a nečekejte, že někdo zaklepe na dveře. Pozvěte svého partnera na rande a užijte si romantický večer. Jen neberte všechna slova svého protějšku vážně, v konverzaci se uvolněte a nelpěte na detailech. 

Býk

Potřebujete trochu popostrčit, abyste opustili svou komfortní zónu. Tento víkend máte jedinečnou šanci vyzkoušet si něco nového. Můžete se setkat s někým tak nadšeným, že prostě nedokážete odmítnout. Proto buď naskočte na stejnou loď nebo raději utečte. 

Blíženci

Čeká vás nádherné romantické setkání. Dávejte si pozor, abyste se zbytečně netlačili do něčeho, čeho byste mohli později litovat. Pamatujte, že vše má svůj čas a vaše obavy mohou být prvotním varováním. 

Rak

Se svým partnerem si tento víkend užijete spoustu zábavy a legrace. Budete tak rozverní, že váš smysl pro humor může zasáhnout do vaší komunikace a romantickou příležitost tak narušit. Možná budete muset uvést na pravou míru fakt, že vaše narážky nejsou osobního charakteru.

Lev

Na mysl se vám mohou vracet vzpomínky z předešlých vztahů. Dobře zvažte, nakolik se jimi chcete zabývat. Napsat zprávu je otázkou pár sekund, ale řešit staré problémy vyžaduje mnoho času a trpělivosti. 

Panna

O víkendu se můžete těšit z romantických chvil se svým milovaným. Občas se můžete poškorpit, ale to do vašeho vztahu přinese větší napětí, které můžete proměnit v erotické hrátky. Dokážete se navzájem ocenit a vážit si na druhém maličkostí, což váš vztah ještě posílí.

Váhy

Se svým partnerem budete mít čas vyjasnit si některé pochybnosti, které přirozeně vylezou na povrch. Nebraňte se rozepři, přestože se může zdát nepříjemná, krásně vyčistí vzduch a přinese do vašeho vztahu novou energii. 

Štír

Se svou láskou můžete o víkendu ztrácet trpělivost. Ať už to zní jakkoliv nemožně, zkuste se naladit na potřeby svého partnera, změníte tím napětí a uvolníte prostor pro příjemnější rozhovor. 

Střelec

Vášnivé diskuze, hádky a třenice, vyberte si. Budete-li otevřeni komunikaci, můžete tuto energii snadno proměnit v něco příjemného pro vás oba. Ale nejprve musíte trochu ustoupit ze svého tvrdohlavosti.

Kozoroh

Možná se zcela neshodnete na společné víkendové aktivitě, jeden z vás bude muset trochu ustoupit. Nenechte si zkazit víkend zbytečnou hádkou. Navrhněte kompromis a držte se mírové cesty. Jistě zapůsobíte kouzlem vaší osobnosti a proměníte společný čas v nezapomenutelnou chvíli.

Vodnář

S partnerovými názory obecně souhlasíte, ale potřebujete vyjádřit také své stanovisko. V klidu si ujasněte své zásady a svůj protějšek s nimi seznamte. Pokud se obáváte partnerovy reakce, netlačte na sebe, prolomte brány strachu postupně krok po kroku. Vůbec se to nemusí stát tento víkend, důležité je, že o svých obavách víte.

Ryby

Pravděpodobně chcete vyřešit všechny problémy najednou. Vaše pusa se nezastaví, dokud vám partner nedá najevo, že vás buď vůbec neposlouchá nebo jí za chvíli praskne hlava. Zvolněte a jděte se raději na chvíli projít ven. Až se vaše myšlenky ustálí, vraťte se a zkuste to znovu, ale méně intenzivně. 

 

Zdroj: