Partnerský horoskop na týden od 25. října: Zamilovaní Blíženci a vyčítavé Ryby

Partnerský horoskop na týden od 25. října: Zamilovaní Blíženci a vyčítavé Ryby
Každý vztah vyžaduje mnoho času a v tomto týdnu se nedostatek společně stráveného času rychle projeví. Na pořadu dne budou nedorozumění, hádky a žárlivé scény. Přečtěte si, jak jim můžete předcházet.

Beran

V posledních týdnech jste se zaměřili na zlepšení vašeho vztahu a na potřeby druhé polovičky. Nyní se snažíte vyladit své potřeby s těmi partnerovými. Zkuste se vyjádřit trpělivě a laskavě. Zjistíte, že vás vaše láska lépe pochopí, pokud neprojevíte svou prudkou povahu. 

Býk

Představte si svůj vztah jako vzácný diamant, který musíte neustále chránit a opečovávat. Ve chvíli, kdy to dovolíte někomu jinému, musíte zvážit, zda jsou jeho záměry čisté. Nenechte se ovlivnit cizími radami, do vašeho vztahu by to mohlo přinést zbytečnou negativitu. 

Blíženci

V milostném životě se vám daří a vy záříte. Pokud se do vás vaši přátelé kvůli zamilovanosti strefují, ignorujte to. Je to projev jejich žárlivosti. Touží po tom, co vy máte a oni ne. Nejlepší způsob, jak k nim přistupovat je brát jejich názory s rezervou. 

Rak

Tento týden vám zaručí v milostném životě úspěch. Můžete učinit odvážný skok někam, kam jste se dosud obávali i jen vkročit. Otevřete se novým zkušenostem a překročíte dosud striktní hranice. 

Lev

V následujících dnech můžete posunout vztah na novou úroveň. Atmosféra tohoto týdne vám přinese klid v duši a umožní hladký průběh komunikace ve vztazích. Využijte této příležitosti a snažte se porozumět vaší lásce v oblasti, která je pro vás obtížně pochopitelná. 

Panna

Tento týden se budete chtít s partnerem podělit o své pocity. Nepřemýšlejte tolik a zcela zapomeňte analyzovat, jak jste zvyklí. Buďte sami sebou a dovolte vaší lásce nahlédnout do vašeho vnitřního světa. Váš vztah to jedině obohatí.  

Váhy

Vaše láska může vyžadovat příliš mnoho pozornosti, kterou momentálně nemáte. Partnerstvím to může trochu otřást, ale vzájemná romantika vás opět svede dohromady. Oceňte to, že si na sebe dokážete udělat čas, i když vás povinnosti v poslední době přímo zavalily. 

Štír

Důvěra je to, co ve svém vztahu nyní potřebujete nejvíce. Pokud vás partner podporuje ve vaší přirozenosti, věří vám a dává vám dostatek prostoru, jste opravdu šťastní. Takový je však ideál, ke kterému každý vztah směřuje. Buďte rádi za maličkosti, které se postupně ukládají jako puzzle. 

Střelec

Po dlouhé době vidíte lidi kolem sebe přesně takové, jací jsou. Může to znamenat, že někdo ztratí vaši důvěru nebo vás naopak překvapí něčím radostným, co doposud skrýval. Dokážete odpustit a přijmout to, co se vám odkrylo?  

Kozoroh

Energie tohoto týdne probouzí spoustu pocitů, které jste potlačili. Objevují se další možnosti, které stojí za to sledovat. Přijímejte události pěkně pomalu, tak jak přicházejí a od žádné neutíkejte. Chce-li si s vámi váš partner o něčem promluvit, zanechte všech povinností a udělejte si čas.

Vodnář

Ujistěte se, že skutečně vnímáte přítomný okamžik, když jste po boku své lásky. Pokud jste přepracovaní, vyjeďte si na pár dní za město. Nemusíte vymýšlet nic speciálního, naopak v jednoduchosti je síla. Procházka při západu slunce nebo společná snídaně beze spěchu dokáže zázraky.

Ryby

Nevěnujte pozornost tomu, co nemáte, ale spíš tomu, co máte. Mějte to na paměti dříve, než dovolíte vašemu srdci podvolit se frustraci. Od partnera očekáváte lichotky a obdiv, ale i on může být vyčerpaný a toužící po vaší pozornosti. Pozor, ať se nezapletete do sítě výčitek a negativních výpadů.  

 

Zdroj:

https://astrostyle.com

https://www.astrology.com