Štíři, máme tu pro vás partnerský horoskop na tento týden. Využijte řeč těla a ukažte objektu svého zájmu, co vás vzrušuje

Štíři, máme tu pro vás partnerský horoskop na tento týden. Využijte řeč těla a ukažte objektu svého zájmu, co vás vzrušuje
Zamilovaní štíři, kterým vládne ohnivý Mars a destruktivní Pluto, mají ve vztazích jen jeden režim - a to naplno. Štír miluje romantiku a vášeň, včetně hádek na celou noc. Štír nikdy nedělá nic napůl a věří, že pravá láska přichází s opravdovými bitkami.

Co vás, milí štíři, čeká v nadcházejícím týdnu?

Tento týden je ideální k vyřešení konfliktů a obnovení rovnováhy ve vztazích.

Budete schopni vést produktivní a otevřený dialog s vaší drahou polovičkou.

Zároveň budete mít potřebu radikálně změnit rovnováhu mezi tím, jak rozdělujete svůj čas mezi hlavní části vašeho života.

Zpomalte

Budete mít sklon dělat hodně věcí naráz. I když to bude zábavné a koketní a hodně toho stihnete, mohli byste nakonec za všechno toto vzrušení zaplatit. Mohli byste zažít chvíle naprostého zahlcení z příliš rychle se pohybující energie.

Posun v milostném životě

Tento týden ale může být skvělý pro vaše libido. Vy, co jste nezadaní, byste neměli otálet, pokud cítíte přitažlivost, i když nejste přesvědčení, že je tato osoba právě pro vás (Jak jinak to zjistíte?).

Neodsuzujte se, pokud se věci zrychlí z bodu nula do ložnice v rekordním čase. Právě teď jste na vrcholu přitažlivosti a měli byste toho řádně využít. Pokud váš milostný život vázne, čekejte nějaké sexy překvapení.

Ukažte svému protějšku názorně, co vás vzrušuje, pochopí velice rychle. Jste nezadaní? Možná vás náhle a divoce přitahuje kamarád nebo někdo z vašeho širšího společenského okruhu.

Někteří z vás se budou potýkat s rozpaky nad romantickým bohatstvím a budou muset žonglovat s více příležitostmi najednou. Užívejte odměny!

A nezapomínejte na roli koketního škádlení, které může věci opět rozhýbat!

Zdroje: