Partnerský horoskop na týden od 4. října: Zamilovaní Raci, flirtující Střelci a vyčerpané Ryby

Partnerský horoskop na týden od 4. října: Zamilovaní Raci, flirtující Střelci a vyčerpané Ryby
Novoluní ve Vahách 6. října slibuje nový začátek unaveným a poškozeným vztahům. Flirtování a romantika budou vítaným rozptýlením u všech znamení.

Beran

První týden v říjnu přinese vašemu milostnému vztahu nové možnosti. Cokoliv se vám ve vztahu tento týden ukáže, může během půl roku zrát v něco hlubšího. Může se jednat o nový vztah nebo nový přístup v milostném životě. 

Býk

Pozor, abyste nespadli do pasti sebekritiky, ubírá vám to na přitažlivosti. Tlakem na dokonalost se brzdíte v odvaze pustit do života něco nového. Přijměte své nedostatky a otevřete se novým podnětům, které vám vztah přináší. 

Blíženci

Můžete dostat návrh od bývalého milence nebo možná dáte ve vztahu šanci něčemu novému, čemu jste se dosud bránili. Uvolněte prostor novému. 

Rak

Jste-li zamilovaní, čeká vás kouzelný čas s vaší láskou. Hádky kvůli maličkostem vás budou udržovat v tom pravém napětí. V dlouhodobém vztahu věnujte pozornost důležitým dohodám, drobnosti teď opravdu hoďte za hlavu. 

Lev

Připomeňte si, čeho si na vašem partnerovi ceníte a také to, že drobné spory jsou kořením vašeho vztahu. Dobrou zprávou pro vás je, že narušené vztahy dostanou novou příležitost k obnovení. 

Panna

Možná vás překvapí, co se stane, když jednoduše přijmete věci “takové, jaké jsou”. Místo naplánované večeře v luxusním podniku zkuste například společnou přípravu domácí pizzy. Hledejte příležitosti ke společným zážitkům v každodenních okamžicích. 

Váhy

Na začátku týdne zkuste přijít k partnerovi s novým návrhem, jak zlepšit vaši komunikaci. Ke konci týdne budete mít více prostoru k romantickým setkáním. 

Štír

Někdy jste příliš upřímní, což může být skvělá vlastnost, ale u citlivějších lidí si tím hned zpočátku zavřete komunikační kanál. Než něco řeknete, nalaďte se na člověka před vámi a teprve potom promluvte. Uvidíte, jak se hned vaše vztahy zlepší. 

Střelec

Tento týden si do sytosti užívejte společných aktivit. Upřednostněte vztah před pracovními závazky, stejně byste akorát flirtovali s kolegy. Ovládne vás totiž planeta lásky Venuše a vy se budete cítit královsky.  

Kozoroh

Vaše práce je pro vás zřejmě na prvním místě, to už se o vás ví, ale neodsouvejte váš vztah na zadní příčky. Trpělivost vašeho partnera je sice velká, nikoli však nekonečná. Alespoň doma více relaxujte a berte věci, tak jak přicházejí. 

Vodnář

Prostor pro romantiku a partnerské sdílení je zde v tomto týdnu pro vás, Vodnáři. Ale musíte pro to také něco udělat vy sami. Neplánujte si budoucnost, ale važte si každé přítomné chvíle ve dvou. 

Ryby

Možná jste si v posledních dnech prošli vztahovou krizí. Vydržte milé Ryby, ve středu při novoluní získáte energii na obnovení vaší lásky. Podnikněte něco, co vás oba zaručeně potěší. Několik nocí v pevném objetí dokonale posílí vaše pouto. 

 

Zdroje:

https://astrostyle.com/horoscopes

https://www.ganeshaspeaks.com