Partnerský horoskop na víkend 22.–23. ledna: Beranům se v partnerství otevřou nevídané obzory a Lvům se naskytne příležitost k flirtování

Partnerský horoskop na víkend 22.–23. ledna: Beranům se v partnerství otevřou nevídané obzory a Lvům se naskytne příležitost k flirtování
Plánujete strávit víkend ve společnosti své lásky? Přečtěte si, zda vás čeká společná relaxace nebo jestli se spíš připravit na řešení starých konfliktů.

Beran

Hvězdy přejí úspěšné komunikaci ve vztazích. Nalaďte se na svou lásku a popovídejte si o věcech, kterých jste se dříve obávali. Otevřou se vám nevídané obzory.

Býk

Tento víkend je ideální k okořenění vašeho milostného života. Pokud se rozhodujete, zda ve vztahu udělat další krok, raději s tím ještě pár týdnů počkejte. I přes romantiku se mohou objevit drobná nedorozumění. 

Blíženci

Víkend je pro vás důležitým zdrojem zážitků, z kterých často čerpáte po celý týden. S partnerem si tak můžete vynahradit všechen zmeškaný společný čas a užít si vzájemné opečovávání.

Rak

K harmonii ve vašem vztahu může přispět společnost vašich přátel. Večer si poté vyhraďte na sdílení svých pocitů pouze ve dvou. Takové setkání může vést k hlubokému intimnímu rozhovoru.

Lev

O víkendu se vám naskytne mnoho příležitostí k flirtování. Ať už chcete posílit váš současný vztah nebo jste v naději ke vztahu minulému, vaše silná energie tento víkend dokáže nemožné. 

Panna

O víkendu si se svým partnerem dopřejte něco potěšujícího. Můžete začít malým dárkem či překvapením. Společné koníčky a kreativní činnosti posílí vzájemná láskyplná pouta. 

Váhy

O víkendu můžete vnímat stoupající energii a touhu oživit vaši lásku. U svého partnera tak vyvoláte nečekanou reakci. Omezte překvapení a opatrně svou drahou polovičku na plánované akce připravte. 

Štír

Potřebujete-li vyřešit partnerský rozpor, neváhejte, atmosféra tohoto víkendu vám jde s usmířením na ruku. Víkend je vhodný také pro společné duchovní a rodinné události.   

Střelec

Přibližte se více své lásce sdílením společných zážitků. I když se nevyznáte v oboru vašeho milého, poslechněte si témata, o která se s vámi chce podělit. Budete-li pozorní, můžete se o svém partnerovi dozvědět mnoho zajímavého.

Kozoroh

Využijte harmonické atmosféry a udělejte se svou drahou polovičkou něco neobvyklého a vzrušujícího, co jste spolu už dávno chtěli vyzkoušet. Společná kulturní akce, studium či nějaké dobrodružství, které si spolu užijete, může být velkým přínosem pro váš vztah.

Vodnář

Potřebujete odpočívat a nabírat síly na pracovní dny. Nezůstávejte však sami a pozvěte svou lásku ke společné relaxaci. Vzpomeňte si, kdy jste si naposledy pustili oblíbený film, vzájemně se namasírovali a pak si povídali dlouho do noci.

Ryby

Víkend potřebujete strávit v útulném a láskyplném prostředí. Nechte se od partnera hýčkat a sami mu taky připravte nějaké překvapení. Společný čas naplňte niterným sdílením a vzájemným hýčkáním. 

 

Zdroj: