Partnerský horoskop na týden od 6. prosince: Energičtí Býci, vnímaví Raci a vášniví Kozorozi

Partnerský horoskop na týden od 6. prosince: Energičtí Býci, vnímaví Raci a vášniví Kozorozi
Vaše fantazie a tajné sny by se mohly tento týden snadno splnit, proto si dejte pozor na to, co si přejete. Tento týden je naplněný romantikou a vášní natolik, že se můžete snadno ocitnout v náruči své nové lásky.

Beran

Nevyvíjejte na sebe žádný tlak k tomu, abyste tento týden dělali životní rozhodnutí. Pokud se vás partner snaží popostrčit někam, kde vám to není příjemné, požádejte o více prostoru. Převezměte kontrolu nad svým životem a dejte jasně najevo svůj názor.

Býk

Budete mít mnohem více energie než lidé okolo vás. Snadno by se vám mohlo stát, že vaší druhou polovičku svou silou převálcujete. Držte se trochu zpátky a vyjadřujte se něžně a jemně. 

Blíženci

Upoutejte pozornost vašeho milého svým talentem a jedinečnou životní perspektivou. Projevíte-li své jedinečné vlastnosti, můžete ve vašem vztahu objevit nová propojení. Stud odhoďte stranou a buďte opravdoví. 

Rak

Tento týden budete velmi intenzivně vnímat energii, která vás obklopuje. Proto je důležité, abyste trávili čas pouze s lidmi, kteří jsou vám blízcí. Pokud na vás během týdne někdo slovně zaútočí, důvěřujte svým pocitům a nevěnujte mu více času.

Lev

Pozvěte svou drahou polovičku na neformální rande a zkuste se zaměřit na jedinečné aktivity, které aktivují váš smysl pro dobrodružství. Předtím se však ujistěte, že se cítíte dobře a máte dostatek energie k uskutečnění vašich plánů.

Panna

V tomto týdnu budete kreativní, milé Panny. Vyjádřete svou lásku nápaditě. Připravte svému partnerovi překvapení, naplánujte zajímavé rande nebo napište zamilovaný vzkaz. Uskutečněte všechny své nápady a těšte se z údivu vaší milé polovičky.

Váhy

Pokud jste na začátku vztahu, tento týden máte skvělou příležitost pozvat svého vyvoleného na úspěšné rande. Na nic nečekejte a převezměte iniciativu. Nebojte se flirtovat a ukažte svůj zájem ještě dnes. 

Štír

Tento týden můžete se svým partnerem navázat velmi důvěrný rozhovor. S citlivými informacemi zacházejte opatrně a pamatujte, že toto přiznání je známkou skutečné důvěry mezi vámi. 

Střelec

Pozor na komunikaci ve vztazích. Cokoli tento týden řeknete, pravděpodobně nebude správně pochopeno. Raději se vyhněte vážným tématům a už vůbec nemluvte o vaší minulosti. 

Kozoroh

Tento týden se milostné záležitosti mohou posunout očekávaným směrem. Vše půjde rychle a snadno, aniž byste se museli příliš snažit. Plameny touhy se rozhoří mimořádně silně. Bez ohledu na to, jak váš milostný život právě vypadá, čekají vás intenzivní chvíle. 

Vodnář

Ujasněte si, co právě ke svému partnerovi cítíte. Nechte si své pocity pro sebe a s pochybnostmi se rozhodně nesvěřujte svým přátelům. Žádné rady nepotřebujete, stačí když budete naslouchat svému srdci a dáte si čas na vstřebání emocí.

Ryby

Tento týden se vám v partnerství bude opravdu dařit. Jen si toho v práci nenaplánujte zbytečně moc, aby vám také zbyl nějaký čas na vaši lásku. Pokud jste na začátku vztahu, příliš nespěchejte, vášeň by vás mohla dostat tam, kde se ještě necítíte v tomto vztahu příliš jistě.

 

Zdroj: