Partnerský horoskop na srpen: Pro Váhy se bude srpen nést ve znamení vášně, Blížence čeká společná dovolená

Partnerský horoskop na srpen: Pro Váhy se bude srpen nést ve znamení vášně, Blížence čeká společná dovolená
Jak a komu budou v srpnu planety nakloněny v otázkách partnerství, vztahů a milostných románků? Odpovědi najdete v našem horoskopu na příští měsíc. Přečtete si jej a nechte se inspirovat.

Kozoroh (22. prosince 20. ledna)

Trpělivost růže přináší a vy jste definicí trpělivosti. Nerozhází vás maličkosti, ale dávejte si pozor, ať toho někdo nezneužívá. Srpnem bude pro vás ve znamení procitnutí. Jestli cítíte, že někde něco dře, je na čase se tomu postavit tváří v tvář. Do budoucna to bude znamenat velkou investici do vašeho vztahu.

Vodnář (21. ledna 20. února)

Nemáte za sebou lehké období a na rozdíl od vašich přátel jste ještě neměli čas užít si dlouhé letní večery s drinkem v ruce. Je na čase zvolnit. To bude kvitovat i váš protějšek. Naplánujte společnou romantickou dovolenou. Není lepší chvíle než právě během měsíce srpna. 

Ryby (21. února 20 března)

Máte v plánu změnit vaše obydlí, hlavně co se týče interiéru. Váš partner vás nečekaně podpoří a práce půjde oběma od ruky. Jako bonus spolu strávíte společný čas a otužíte vztah. To je vždy dobré rozhodnutí a naplní vás to štěstím a energií do budoucích projektů.  

Beran (21. března 20 dubna)

Čeká vás období klidu a uzemnění. To se bude týkat i vašeho vztahu. Budete si užívat dostatek času pro sebe. Sebe a své koníčky konečně postavíte na první místo. Na tom není nic špatného, naberete energii a tu budete moct sdílet s vaším partnerem.

Býk (21. dubna – 21. května)

Jste připraveni na nový krok ve vašem vtahu. Ať už je to koupě pozemku, bytu nebo snad rozšíření vaší rodiny třeba jen o domácího mazlíčka, jedno je jasné – právě teď je u vás čas na změnu a všichni vás budou podporovat. Máte veliké štěstí na lidi kolem sebe, tak si jich važte a hýčkejte je.  

Blíženci (22. května 21. června)

Čeká vás společná dovolená. Bohužel to bude znamenat nemilou zkoušku. Je jen na vás obou, jak ji ustojíte a jestli celá dovolená neskončí fiaskem. Pro vztah jako takový to ohrožení znamenat nebude, ale také se tato dovolená nestane nejšťastnější vzpomínkou. 

Rak (22. června 22. července)

Budete se těšit nebývalému zájmu od mužů z vaší práce. To nepotěší vaši drahou polovičku a bude žárlit. Vše si vyříkáte, ale do budoucna si vás bude více chránit a uvědomí si jak atraktivní ženu vedle sebe má. A vám to přidá na sebevědomí.  

Lev (23 července 22 srpna)

Jste vášniví vládci džungle. Kde jste, tam je o vás slyšet. Stejně tak se projevujte i ve vaší lásce – máte štěstí na tolerantního partnera, který vaši dominantní energii umí ukočírovat. Každým dnem cítíte, že svůj protějšek milujte víc a víc. Nezapomeňte mu taky lásku opětovat a vyjádřit ji třeba hezkým darem. Ideální doba je nejen během srpna, ale letní večery si přímo říkají o společný večer.

Panna (23. srpna – 22 září)

Ve vašem vztahu hrají momentálně velkou roli peníze. I na vás dopadlo zdražování, které se nevyhnulo nikomu. S partnerem si promluvte o této situaci a společně se dohodněte na novém rozpočtu domácnosti. Možná je na čase zřídit sdílené konto, tak abyste měli finance stále pod dohledem.

Váhy (23. září – 23 října)

Srpen se bude pro vás nést ve znamení vášně. Vaše jindy klidná a vyvážená povaha zažije šok a sami se nebudete poznávat. To bude platit i v partnerství, kde přijdete s mnoha zpestřeními do vašeho milostného života. Správný čas nakoupit erotické hračky! 

Štír (24. října 22. listopadu) 

Zažíváte krásné společné období to je jisté. Bohužel máte někdy růžové brýle a bude na čase dát vašemu vztahu nové mantinely a ty staré obnovit. Berte to jako budoucí investici. Až budete společně potřebovat vyřešit závažnější problémy, budete mít na čem stavět. 

Střelec (23. listopadu – 21. prosince) 

Někdo z vašich blízkých vám nevybíravě začne mluvit do vztahu. Nedejte se a stůjte si za svým. Společné bytí může být hezké, i když v něm panují nějaké menší neshody. Pár zkoušek během letního měsíců přijde, ale budete je řešit s klidem a noblesou. Nemáte se čeho bát, vaše láska bude nadále kvést. 

Zdroje článku: