Partnerský horoskop na 5. červnový týden: Váhy nebudou mít na partnera čas, Raci se pobaví

Partnerský horoskop na 5. červnový týden: Váhy nebudou mít na partnera čas, Raci se pobaví
V úterý nastává novoluní, kdy se Měsíc bude nacházet pod vlivem Raka, což nás zaměří hlavně na domov a partnerské vztahy. Lze tudíž očekávat zlepšení v těchto oblastech. Na co se můžete těšit v partnerském životě vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Cosi vás donutí zaměřit se na svého partnera a na jeho spokojenost ve vztahu. Budete chtít udělat vše pro to, aby s vámi byl šťastný a doma převládala pohoda. Avšak v pátek a v sobotu si dejte pozor, mohli byste mít přehnanou reakci na to, co vám partner řekne.

Býk (20. dubna – 20. května)

Budete upřímní, když se se svým partnerem začnete bavit o vašich pocitech. To posílí vaše pouto, stejně jako vaše pozitivita. Avšak při komunikaci si dejte pozor, abyste nepřeháněli. Neříkejte nic, co by bylo jakkoliv přibarvené. Pokud jste potlačovali hněv nebo vášeň, o víkendu ho nebo ji vypustíte. Neděle je skvělý čas na romantiku.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve vztahu se vám bude dařit pouze tehdy, věnujete-li pozornost těm nejmenším detailům. Pomohou vám zjistit, jak zlepšit váš vztah. Je pravděpodobné, že o víkendu dojde ke kruté hádce. Vaše intenzivní energie může zkazit vše, o co se celý týden budete snažit.

Rak (22. června – 22. července)

S partnerem si užijete spoustu zábavy, neboť se v úterý konečně dostanete ze svých myšlenek na minulost a začnete uvažovat o přítomnosti a budoucnosti. Pozor si však dejte na svá očekávání, mohou být nereálná. O víkendu se můžete zamilovat do jiné osoby. Připomeňte si, proč vás partner přitahuje.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud jste s partnerem měli v minulosti nějaké neshody, tento týden je vyřešíte a zcela uzavřete. Vliv Jupiteru vám pomůže odstranit vaše vnitřní bloky. Přes víkend můžete pocítit potřebu svobody, můžete si myslet, že vás partner pouze brzdí. Každý svůj názor sdělte partnerovi upřímně.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vezměte partnera do společnosti, protože právě tam se budete po většinu tohoto týdne nacházet. Užívejte si s partnerem, dokud můžete. Na začátku víkendu totiž vaše chování bude poněkud netradiční a na partnerovy podněty můžete reagovat přehnaně. V neděli vše urovnáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Uděláte vše pro to, abyste se partnerovi mohli věnovat, ale příliš vám to nepůjde, jelikož investujete většinu svého času do získávání nových znalostí. Nijak tomu nepomůže ani víkend, můžete se s partnerem pohádat. Nastane boj o autoritu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Duchovno a nadpřirozeno vás tento týden pohltí natolik, že skoro zapomenete na svého partnera. U vás to však není nic neobvyklého, proto se s tím partner smíří. O víkendu si dejte pozor na své výbuchy nálady, budete mít problém se ovládat, poněvadž partner si víkend bude představovat jinak než vy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

V poslední době jste se cítili, jako by vám partner vůbec nerozuměl. Nyní zjistíte příčinu, proč jste si to mysleli, a začnete pracovat na nápravě. Ke své samoléčbě přizvěte i partnera, půjde vám mnohem lépe. O víkendu se můžete s partnerem pohádat, s největší pravděpodobností kvůli penězům.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Se svým partnerem strávíte mnoho času společnými aktivitami. Může jít také o práci. Uvědomíte si, že s partnerem trávíte žalostně málo času, a budete to chtít změnit. Díky vlivu vaší vládnoucí planety Jupiteru budete v partnerství optimističtější než kdy jindy.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pro partnera to bude krásný okamžik, když mu na začátku týdne oznámíte, že se chystáte ve svém rozvrhu času provést pár změn, abyste vyvážili svůj soukromý a pracovní život. Partner vám jistě pomůže najít to správné vyvážení. O víkendu se k Vám vrátí staré negativní myšlenky, ovšem vy si s nimi poradíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Pocítíte silnou potřebu dát partnerovi najevo, jak moc jste romantičtí. Udělejte to prostřednictvím hry. Určitě něco vymyslíte, poněvadž u vás tento týden bude silná nejen romantika, ale také kreativita. Poděkujte Jupiteru, až si všimnete, že vašemu partnerovi přijdete více přitažliví.

Zdroj článku: